Yeterli olurSizce yeterli mi? Herkes aktif olarak kullanacak.
Ne için kullanılacağına bağlı 11 kişi aynı anda 1080p video izlemeye kalkarsa hesaplamak lazım ama yetmeyebilir veya internette dalgalanma olabilir.Sizce yeterli mi? Herkes aktif olarak kullanacak.
Babam fiyatları yüksek bulunca amcam ile beraber alacakta aynı binada.yeter,nerede kullanacaksınız meraktan soruyorum.
Yeterli olacaktır oyun filan indirirken eğer uzun sürüyorsa mac filtrelersiniz oyununuz inene kadar. Ben böyle yapıyorum herkes internete ne oldu neden gitti demeden ben internet neden gitti diyorum böyle geçiştiriyorum oyunum inene kadarSizce yeterli mi? Herkes aktif olarak kullanacak.
eğer wifi den baglanacaksan modemin wifi bant genişliği mevcuttur ona göre bir hız verir ve oyunda aldığınız ping değerlerinde dalgalanmalar yaşamanız muhtemel . yani 11 kişinin kullandığı internette wifi den oyun oynamak sıkıntı yaratır. mutlaka kablolu bağlanmanızı tavsiye ederim .Babam fiyatları yüksek bulunca amcam ile beraber alacakta aynı binada.
Genellikle youtube, netflix, instagram falan. Ben bazen online'a giriyorum (Mesela benim oyunuma bir zararı olur mu?).
Şu anda 10mbit kullanıyoruz ve hiç ama hiç memnun değiliz 50 GB şey 3 günde iniyor.
Birde ben kendime indirme listesi oluşturdum ilk ay 750 - 800 GB download yapacağım malum cadılar bayramı alışverişi