AGA TARTIŞMASANIZ DA GAMEPAD ÖNERSENİZNe alaka reis benimde hep aklima gamepad diyince mouse pad gelir![]()
güzel'miş laHyperX Fury S Speed Edition M Mouse Pad HX-MPFS-S-M Fiyatı
HyperX Fury S Speed Edition M Mouse Pad HX-MPFS-S-M en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İşte bunu anlamıyorum yani mesela kullanmıyorsunuz sadece bütçe o kadar olduğu için atıyorsunuz mesela fp mousepad vardır 80 tl 100tl bütçesi olan adama da onu önerirsinHyperX Fury S Speed Edition M Mouse Pad HX-MPFS-S-M Fiyatı
HyperX Fury S Speed Edition M Mouse Pad HX-MPFS-S-M en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
kanka karışmasana millete istedigini atar öneri istemiş arkadaş o da önermiş ama hatalı önermiş orası ayrı da bi sıkıntı yok yine.Arkadaşın bütçesi 150 olsaydı 149.90 tllik atardın herhalde
kullanmam gerekmiyor o pad'in kalitesini bilmem için.İşte bunu anlamıyorum yani mesela kullanmıyorsunuz sadece bütçe o kadar olduğu için atıyorsunuz mesela fp mousepad vardır 80 TL 100tl bütçesi olan adama da onu önerirsin
Peki kalitesini biliyormusun?kullanmam gerekmiyor o pad'in kalitesini bilmem için.
abi ped istemiyorum ALOOOO GAMEPAD GAMEPADDDD fısıltıdan tartışınkullanmam gerekmiyor o pad'in kalitesini bilmem için.
evet. fury s serisi aşırı kaliteli. e-sporcular da kullanıyor. en hızlı mouse pad belki de.Peki kalitesini biliyormusun?
Ne boş adamsın la ?Arkadaşın bütçesi 150 olsaydı 149.90 tllik atardın herhalde
Düşünsene bir şey alırken on siteden araştırıyorsun acaba daha iyisi varmı diye sonra konu açıyorsun 1 dakikada tam bütçe ile aynı fiyat mousepad atıyorlarevet. fury s serisi aşırı kaliteli. e-sporcular da kullanıyor. en hızlı mouse pad belki de.
yine de kaba konuşma.Ne boş adamsın la ?
O işleri senin gibi mozambik ördekleri yapar.
yok kanka deli ediyolar sabahtan akşama kadar.yine de kaba konuşma.