100 TL Uçlu Kalem Önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,036
Arkadaşlar anime, manga fan art yapmak için cizime yeni başladım ve öğrenciyim cizimde ve okulda yazı yazarken beni zorlamayacak bir kalem önerir misiniz? Şu an Rotring Rapid düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz nedir?

Arkadaşlar anime, manga fan art yapmak için cizime yeni başladım ve öğrenciyim cizimde ve okulda yazı yazarken beni zorlamayacak bir kalem önerir misiniz? Şu an Rotring Rapid düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz nedir?
Normal uçlu kalemle çizim yapamazsın. Çizim kalemleri var, onlara bakmanı tavsiye ederim.

Uçlu kalem değil de kurşun veya benzeri bir kalem daha iyi olur.

Çizim için Uçlu kalem önermem. Kara kalem daha iyi olacaktır. bir kaleme bu kadar para vermek bence saçma.
Normal uçlu kalemle çizim yapamazsın. Çizim kalemleri var, onlara bakmanı tavsiye ederim.
Uçlu kalem değil de kurşun veya benzeri bir kalem daha iyi olur.
Peki ya nasıl bir kalem önerirsiniz pek anlamıyorum çizimden ama yavaş yavaş öğreneceğim mesela en sıkıntılısının boya olduğunu düşünüyorum ama şimdilik sadece karakalem çalışacağım, sadece çizimi geçsek Okul için hangi kalemi önerirsiniz Rotring Tikky almıştım ama ucunda bir plastik boncuk varmış o düştüğünden beri hep bir ucube yazıyor uçtandır dedim ama kalemdeymiş o sıkıntı böyle ince olması gerek sınavlardada sıkıntı çıkarmasın

Valla, bir tane 20 tl'ye faber castel kalemi aldım. 9 aydır sorunsuz kullanıyorum. O kadar da fark etmez. sadece kaliteli bir şey alın yeter.
Kara kurşun kalem alın. yetecektir çizim için.

Rotring marka öneririm çok kalitelidir.

Kim demiş uçlu kalem ile çizim yapılmaz diye. Çizimine uygun uç modeli seçersen istediğin çizimi yapabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca alacağın kalemlerin yorumlarını mutlaka okumalısın bazı kalemlerin uçları geldiğinde sallanmaya başlıyor. Rotring 500 ile başla bütçen olunca 1000 veya 800 alırsın

Son düzenleme:
Kim demiş uçlu kalem ile çizim yapılmaz diye. Çizimine uygun uç modeli seçersen istediğin çizimi yapabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca alacağın kalemlerin yorumlarını mutlaka okumalısın bazı kalemlerin uçları geldiğinde sallanmaya başlıyor. Rotring 500 ile başla bütçen olunca 1000 veya 800 alırsın
500 almayı düşündüm ama ucu çok güvensizlik veriyor birsürü şikayet gördüm birisi bastırmış kırılmış birisi düşürmüş kırılmış ucu çok iyi değilmiş diye duydum Rapid ilede çizim yapabilirmiyim ve çizim için hangi ucu almam gerekiyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,716
Üyeler
191,152
Son üye
peynirlicips1288
Geri