100. Yıl Parası ne kadar eder?

Alyx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,258
IMG_20230827_151759.jpg

Elimde bu paradan 6 adet var. Satmak istesem değeri tam olarak nedir? Bazı yerlerde (sarı site) 5 tanesi 2 bin lira olan da var tanesi 1000 lira olan da var. Gerçek değeri nedir? Bu paradan toplam 5 bin adet basılmış bu arada

Alıntıyı görüntüle
Elimde bu paradan 6 adet var. Satmak istesem değeri tam olarak nedir? Bazı yerlerde (sarı site) 5 tanesi 2 bin lira olan da var tanesi 1000 lira olan da var. Gerçek değeri nedir? Bu paradan toplam 5 bin adet basılmış bu arada
Yok kanka bunlar değerli değil diye biliyorum,bende bunda 2 tane var bide 15 temmuz parası var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Yok kanka bunlar değerli değil diye biliyorum,bende bunda 2 tane var bide 15 temmuz parası var.
Bekletelim madem belki 10 yıl sonra 5 bin taneden 3 bin tane kalır çok değerlenir köşeyi döneriz belli mi olur

Alıntıyı görüntüle
Bir tane de bende var. Elime geçen tüm özel paraların en az birini koleksiyona katıyorum bunu da kattım. Maddi değeri olduğunu sanmıyorum, belki hepsinin en yeni durumdaki hallerini uzun süre biriktirsem o zaman set olarak değeri olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Geri