usta öneri çok iyi sağ olasın da bahsettiğim renklere göre bir kulaklık modeli var mıdır? günlük kullanım için olacak ve bu önereceğin anker ile renkli bir model arasında ne gibi fark olabilir?anker q21i
bahsettiğiniz renklerde sadece jbl tune 5xx modelleri bulunuyor bu fiyatlara onları ben tavsiye etmiyorum kaliteli olarak sayılacak ürünler değiller ama anker ses kalitesi olarakta ANC özellikli olması uygulama desteği gibi çok farklı özellikleri içinde barındırıyor ve en başta ses kalitesi olarak çok daha iyi renk çok önemli ise jbl ama renk dışında geri kalan her yönde ankerusta öneri çok iyi sağ olasın da bahsettiğim renklere göre bir kulaklık modeli var mıdır? günlük kullanım için olacak ve bu önereceğin anker ile renkli bir model arasında ne gibi fark olabilir?
ustalarım @MaliArican @onursezer @M-Q^GÖKTÜRK şimdi bu öneriler arasında QCY H3 Pro / Anker Q20i ve Anker Q21i tercihlerini beğendim de bu üçü arasından benim kriterlerime QCY H3 Pro uyuyor, peki QCY H3 Pro alırsam Anker almadığım için ne gibi kayıplar yaşarım?QCY H3 Pro Hybrid Anc Hi-Res LDAC Bluetooth 5.4 Kafaüstü Kablosuz Kulaklık Çift Cihaz desteği
![]()
Anker Soundcore Q20i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık - Pembe - Fiyatı, Yorumları
Anker Soundcore Q20i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık - Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok para vermeyim işimi görsün derseniz de
Havit H668BT ANC Bluetooth Kulaküstü Kulaklık - 80 Saat, Anc, Çift Cihaz Desteği, Hi-Res Audio (Mor) : Amazon.com.tr: Elektronik
Havit H668BT ANC Bluetooth Kulaküstü Kulaklık - 80 Saat, Anc, Çift Cihaz Desteği, Hi-Res Audio (Mor) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.euMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
H3 Pro ANC önerim olacaktır.
hocam h3 proya ne diyosun peki 1750 amazonda alinir mi
Bence bi kayıp yaşamazsınız hocam.ustalarım @MaliArican @onursezer @M-Q^GÖKTÜRK şimdi bu öneriler arasında QCY H3 Pro / Anker Q20i ve Anker Q21i tercihlerini beğendim de bu üçü arasından benim kriterlerime QCY H3 Pro uyuyor, peki QCY H3 Pro alırsam Anker almadığım için ne gibi kayıplar yaşarım?
Hocam yeni gördüğüm bi model çok aşırılı başarılı olmamakla birlikte iyi bi marka.Ürün puanları da iyi kullanım amacına göre bence tercih edilebilir.QCY H3 Pro daha kaliteli ses ve yapıya sahiptir ama çok aşırı kulaklık kullanan birisi değilim arada bi kullanırım derseniz aradaki fiyat farkını vermeseniz de olabilir.Havit konusunda ne diyorsunuz peki? QCY H3 Pro bütçesine çıkmadan Havit alsam ne gibi kayıplar yaşarım ?
Usta QCY H3 Pro'yu daha detaylı araştırdım da insanlar boştayken pıt pıt ses gelmesinden şikayetçi, EQ ayarı denen bir şey varmış ondan da biraz şikayetçi ve dışarıya ses vermesi falan bu durumlar hakkında bilginiz var mı biraz şüpheye düştümHocam yeni gördüğüm bi model çok aşırılı başarılı olmamakla birlikte iyi bi marka.Ürün puanları da iyi kullanım amacına göre bence tercih edilebilir.QCY H3 Pro daha kaliteli ses ve yapıya sahiptir ama çok aşırı kulaklık kullanan birisi değilim arada bi kullanırım derseniz aradaki fiyat farkını vermeseniz de olabilir.