Ve gida da %20 indirim ödeme adiminda uygulanir
Muhtemelen multiAdam niye banlandi la direkt XD
multi ne demekMuhtemelen multi
daha önce perma banlanmış birinin açtığı yeni hesaplara diyorlarmulti ne demek
Saçma olur, forum dediğin şey zaten bilmediğin bir konu hakkında diğer insanların bilgisine dayanarak yardım alma platformu değil mi? Adam pc toplayacak, insanlar bu forumu önermiş, gelip konu açmak için bilmem kaç mesaj yazması falan mı gerekecek2 gün önce hesap açmış gelmiş keşke konu açabilmek için bir mesajlaşma sınırı olsa sonra açabilse forumda konu
destek/yardım konusunda açsın ama sıcak fırsatlar vb durumlar için açamasın bir süre bir nevi hesap yeterliliği olması gerekSaçma olur, forum dediğin şey zaten bilmediğin bir konu hakkında diğer insanların bilgisine dayanarak yardım alma platformu değil mi? Adam pc toplayacak, insanlar bu forumu önermiş, gelip konu açmak için bilmem kaç mesaj yazması falan mı gerekecek
Buna katılıyorum, ref linki paylaşan sayısıda fazla. Ama zaten bu forumun asıl olayı bu, insanlar forum işleyişi hakkında eleştiri vb yapmadığı sürece burada özgür.destek/yardım konusunda açsın ama sıcak fırsatlar vb durumlar için açamasın bir süre bir nevi hesap yeterliliği olması gerek
Ayıp be