hocam attack shark x6 deneyebılırsınÇok uygun fiyatlı ve güzel göründüğü için bi süredir RAZER Deathadder Essential kullanıyordum (1000hz) fakat bir süredir eski performansında değil.
CS, COD, FORTNITE gibi hızlı oyunlar oynuyorum. Beyaz renk kullanıyorum. Kablolu, kablosuz olması önemli değil.
Şuan kullandığım mouse'daki sıkıntı : Çok hızlı bir şekilde hareket ettirdiğimde algılamıyor veya donuyor. Eğer bir çözümü varsa lütfen söyleyin.
Mouse bilgisi iyi olan biri HZ değerlerinin ne anlama geldiğini anlatabilirmi. TEŞEKKÜRLER
RAZER Deathadder Essential Mouse Beyaz Rz01-03850200-r3m1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Deathadder Essential Mouse Beyaz Rz01-03850200-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yarın inş. Sipariş vercem gelince değerlendirmemi vs. yazıcam ♥Kral almadıysan hala önce hz mantığını söyleyeyim hz bilgisayar ile mouse arasındakı bildirim hızı yani 1000hzde 1ms 2000hzde 0,5 ms 4000hz de 0,250ms diye gidiyor. 1000-3000 arasında çok fazla güzel mouse var ve tutuş şeklinin de ne olduğu önemli. Nasıl bişey aradığını söylersen önerebilirim.
alcağım mouse seçtim sağol önerin içinhocam attack shark x6 deneyebılırsın
şuan mouse geldi kurulum vs herşeyi yaptım mis gibi çalışıyor ♥Kral almadıysan hala önce hz mantığını söyleyeyim hz bilgisayar ile mouse arasındakı bildirim hızı yani 1000hzde 1ms 2000hzde 0,5 ms 4000hz de 0,250ms diye gidiyor. 1000-3000 arasında çok fazla güzel mouse var ve tutuş şeklinin de ne olduğu önemli. Nasıl bişey aradığını söylersen önerebilirim.
son bir şey sormam lazım, kutunun içinden hem sticker hemde sanırsam yedek kayganlaştırıcılar çıktı. Bu kayganlaştırıcıları takmam lazım değil değilmi çünkü hareket ettirirken biraz garip hissettim.Kral almadıysan hala önce hz mantığını söyleyeyim hz bilgisayar ile mouse arasındakı bildirim hızı yani 1000hzde 1ms 2000hzde 0,5 ms 4000hz de 0,250ms diye gidiyor. 1000-3000 arasında çok fazla güzel mouse var ve tutuş şeklinin de ne olduğu önemli. Nasıl bişey aradığını söylersen önerebilirim.
Koruma var jelatın skatezde onları sökmen gerekşuan mouse geldi kurulum vs herşeyi yaptım mis gibi çalışıyor ♥
Mesaj otomatik birleştirildi:
son bir şey sormam lazım, kutunun içinden hem sticker hemde sanırsam yedek kayganlaştırıcılar çıktı. Bu kayganlaştırıcıları takmam lazım değil değilmi çünkü hareket ettirirken biraz garip hissettim.
Ben de almayı düşünüyorum memnun musun şimdilik?şuan mouse geldi kurulum vs herşeyi yaptım mis gibi çalışıyor ♥
son bir şey sormam lazım, kutunun içinden hem sticker hemde sanırsam yedek kayganlaştırıcılar çıktı. Bu kayganlaştırıcıları takmam lazım değil değilmi çünkü hareket ettirirken biraz garip hissettim.
takılı hocamgormedim hocam ama skatezler mousein altindaki beyaz seyler yoksa takin varsa onlar yedektir
evet ama onceden bu kadar hafif mouse kullanmadıysan bi garip gelcek baştaBen de almayı düşünüyorum memnun musun şimdilik?
jelatin falan göremedim ama kesin varmı jelatini ona göre bi ayrıntılı bakarımKoruma var jelatın skatezde onları sökmen gerek
Skatezler takıl gelmediyse evet takcan
Evet hafif olacak bayağı bakalım Rival 3 kullanıyordum normaldetakılı hocam
evet ama onceden bu kadar hafif mouse kullanmadıysan bi garip gelcek başta
jelatin falan göremedim ama kesin varmı jelatini ona göre bi ayrıntılı bakarım