1000 mbit için modem önerisi

Genzzo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
Bu işlerden pek anlamıyorum ve 1000 mb internet kullanıyorum. 100 mb kullanırken daha iyi gibiydi, indirme hızı dışında gerçekten 100 mb ile hiç sorun yaşamıyor gibiydim. Şimdi ise sürekli sıkıntılıymış gibi hissediyorum. Dün arkadaşlarla otururken, Turkcell Superonline'ın gönderdiği modemin iyi olmamasından kaynaklıdır muhtemelen felan dediler ama bilmiyorum. 100mb için yeterli de 1000mb olunca mı sorun yaşanıyor. Eğer böyle bir durum varsa önerebileceğiniz, çekim kalitesi yüksek ve akıcılığı sağlayabilecek modem önerir misiniz ? Yani öyle ki aynı oda içinde bile sanki sıkıntılıymış gibi hissettiriyor.
Bütçe belirtmiyorum, pek anlamadığım için ama F/P olursa sevinirim.
Kablosuz kullanıyorum, ethernet daha iyi biliyorum ama hem şuan ethernet bağlayamıyor oluşum hem de wifi tarafında aynı odadaki telefonla bağlantıda bile sorun olunca bir problem var gözüküyor.

Bu işlerden pek anlamıyorum ve 1000 mb internet kullanıyorum. 100 mb kullanırken daha iyi gibiydi, indirme hızı dışında gerçekten 100 mb ile hiç sorun yaşamıyor gibiydim. Şimdi ise sürekli sıkıntılıymış gibi hissediyorum. Dün arkadaşlarla otururken, Turkcell Superonline'ın gönderdiği modemin iyi olmamasından kaynaklıdır muhtemelen felan dediler ama bilmiyorum. 100mb için yeterli de 1000mb olunca mı sorun yaşanıyor. Eğer böyle bir durum varsa önerebileceğiniz, çekim kalitesi yüksek ve akıcılığı sağlayabilecek modem önerir misiniz ? Yani öyle ki aynı oda içinde bile sanki sıkıntılıymış gibi hissettiriyor.
Bütçe belirtmiyorum, pek anlamadığım için ama F/P olursa sevinirim.
Kablosuz kullanıyorum, ethernet daha iyi biliyorum ama hem şuan ethernet bağlayamıyor oluşum hem de wifi tarafında aynı odadaki telefonla bağlantıda bile sorun olunca bir problem var gözüküyor.
süperonline modem degişimine izin vermiyor modemin fotosunu çekip gönderin önlü arkalı bakayım eger wifi 5 modem ise türkcell ile iletişime geçip wifi 6 modem telep etmeniz lazım ücreti dahilinde

süperonline modem degişimine izin vermiyor modemin fotosunu çekip gönderin önlü arkalı bakayım eger wifi 5 modem ise türkcell ile iletişime geçip wifi 6 modem telep etmeniz lazım ücreti dahilinde
İzin vermemek nasıl bir durum acaba ? Aşağıdaki etiketteki soruyu siz biliyorsanız sizde cevaplayabilirsiniz hocam.
1750672483323.webp

Bu benim değil tabii ki ama örnek bu şekilde, şuan evde olmadığım için atamıyorum. Ayak destekli bir modem 1 sene önce getirdiler.
@Lady-Of-Ice Hocam sizi de başka bir konuda gördüm de etiketlemek istedim. Ben ne almalıyım ne yapmalıyım ?

Arkadaşın dediği gibi; cihaz değişikliği talebinde bulunun. Olumsuz yanıt alırsanız; alternatif router bakın.
Önce kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmeniz lazım. Öğrenemezseniz alternatif cihaz kullanamazsınız.
Keenetic cihazlarda şifreyi çekebiliyorsunuz.
Konuda @KYTECHNGAMING arkadaş yardımcı olur. Sormak merak ettiklerinizi sorun.

Arkadaşın dediği gibi; cihaz değişikliği talebinde bulunun. Olumsuz yanıt alırsanız; alternatif router bakın.
Önce kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmeniz lazım. Öğrenemezseniz alternatif cihaz kullanamazsınız.
Keenetic cihazlarda şifreyi çekebiliyorsunuz.
Konuda @KYTECHNGAMING arkadaş yardımcı olur. Sormak merak ettiklerinizi sorun.
Valla hiç anlamadığım olaylar. Aradım superonline'ı, bendeki modem zaten Wi-Fi 6'ymış ve değişim istersen 520 TL verecekmişim gene aynı modemi göndereceklermiş. Ben bu bağlamda niye değiştireyim o zaman. İyileştirme yaptım ben tekrar kontrol edin dilerseniz dendi şuan edemiyorum ama bunlara pek güvenmiyorum akşam kontrolünü sağlayacağım. Olmazsa gerekirse modem alayım da şunlardan kurtulayım diyorum.

İzin vermemek nasıl bir durum acaba ? Aşağıdaki etiketteki soruyu siz biliyorsanız sizde cevaplayabilirsiniz hocam.Alıntıyı görüntüle
Bu benim değil tabii ki ama örnek bu şekilde, şuan evde olmadığım için atamıyorum. Ayak destekli bir modem 1 sene önce getirdiler.
@Lady-Of-Ice Hocam sizi de başka bir konuda gördüm de etiketlemek istedim. Ben ne almalıyım ne yapmalıyım ?
Modem eeski modem. Bende 500 kullanıyorum bir yenisi var WiFi6 olanı. Onu talep edin düzelir sorununuz. Ya da bir router alarak devam edebilirsiniz.

Kontrol edin düzelmezse ; farklı çözüme başvurursunuz. Almadan önce mutlaka şifrenizi öğrenmye çalışın; Sp vermiyor çünkü.

Modem eeski modem. Bende 500 kullanıyorum bir yenisi var WiFi6 olanı. Onu talep edin düzelir sorununuz. Ya da bir router alarak devam edebilirsiniz.
Hocam benim modem Wifi 6'ymış zaten kontrol ettirdiğimde. Yani öyle bir iş ki bana gerekli bilgileri düzgünce veremiyorlar. Anlamıyorum yani hangisi benim için doğru modem, modemin fotoğrafını atabilir misiniz ya da modelini ? Ben onu talep edeyim bari.
Ama dostum ben şunu anlamıyorum, 3 ay önce 100 mbit kullanırken, 1000mbps 1 ay deneme vermişlerdi ve en ufak sorun yaşamamıştım şuan neden yaşıyorum. Eğer gerçekten dediğim gibiyse burada tek amaçları yeni modem aldırmak için değerleri kötüleştirmek ve gerçekten karaktersizliğin vücut bulmuş hali.
EDİT : Fotoğraftan bahsediyorsanız, fotoğraf benim değil diye söylemiştim hocam. O Türk Telekom zaten. Ama benimkide buna benzer bir şey sadece alt kısmında ayağı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1750677710238.webp

Bendeki modem bu.

Son düzenleme:
İzin vermemek nasıl bir durum acaba ? Aşağıdaki etiketteki soruyu siz biliyorsanız sizde cevaplayabilirsiniz hocam.Alıntıyı görüntüle
bu süperonlinbe modemi degil telekom modemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,503
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri