𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,404
Dostlar dün fiber aktif oldu artık alt yapı kontrollü yaptığım'da VDSL olarak değil fiber olarak gözüküyor internetim Türk Telekom Gigaspeed Milenicom ve bir kaç firma 1000 Mbps veriyor bu firmalardan hangisine ve geçmek mantıklı gönlüm taahhüt yapmaktan yana ama kararsızım Max 500 1000 Mbps internet hızı lazım sizlerin önerisi nedir?
Türk Telekom'da En Uygun Fiyatlı Tarife bu sanırım diğerleri ucuz gibi gözüküyor fakat sonraki 12 ayları pahalı
bireysel.turktelekom.com.tr
Halihazırda Turknet'te Türk Telekom Kaynaklı Problem Yaşadığım uzun süreli 250 TL İNDİRİM SAĞLANDI 4 AY SİZCE BU FIRSATI DEĞERLENDİREYİMMİ? 450 TL ÖDEYECEĞİM 4 AY
100 MBPS HIZ ALABİLİYORUM TURKNETTE SADECE
Türk Telekom'da En Uygun Fiyatlı Tarife bu sanırım diğerleri ucuz gibi gözüküyor fakat sonraki 12 ayları pahalı

Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Türk Telekom'un ayrıcalıklı evde internet dünyasına katılmak ister misin? Türk Telekom evde internet kampanyaları, paketleri ve fiyatları için hemen tıkla!
Halihazırda Turknet'te Türk Telekom Kaynaklı Problem Yaşadığım uzun süreli 250 TL İNDİRİM SAĞLANDI 4 AY SİZCE BU FIRSATI DEĞERLENDİREYİMMİ? 450 TL ÖDEYECEĞİM 4 AY
100 MBPS HIZ ALABİLİYORUM TURKNETTE SADECE
Son düzenleme: