Öneri 🛜1000 MBPS İNTERNET İÇİN FİRMA ÖNERİSİ🛜

Reaksiyon skoru
6,404
Dostlar dün fiber aktif oldu artık alt yapı kontrollü yaptığım'da VDSL olarak değil fiber olarak gözüküyor internetim Türk Telekom Gigaspeed Milenicom ve bir kaç firma 1000 Mbps veriyor bu firmalardan hangisine ve geçmek mantıklı gönlüm taahhüt yapmaktan yana ama kararsızım Max 500 1000 Mbps internet hızı lazım sizlerin önerisi nedir?

Türk Telekom'da En Uygun Fiyatlı Tarife bu sanırım diğerleri ucuz gibi gözüküyor fakat sonraki 12 ayları pahalı

Halihazırda Turknet'te Türk Telekom Kaynaklı Problem Yaşadığım uzun süreli 250 TL İNDİRİM SAĞLANDI 4 AY SİZCE BU FIRSATI DEĞERLENDİREYİMMİ? 450 TL ÖDEYECEĞİM 4 AY

100 MBPS HIZ ALABİLİYORUM TURKNETTE SADECE

Son düzenleme:
Dostlar dün fiber aktif oldu artık alt yapı kontrollü yaptığım'da VDSL olarak değil fiber olarak gözüküyor internetim Türk Telekom Gigaspeed Milenicom ve bir kaç firma 1000 Mbps veriyor bu firmalardan hangisine ve geçmek mantıklı gönlüm taahhüt yapmaktan yana ama kararsızım Max 500 1000 Mbps internet hızı lazım sizlerin önerisi nedir?
Turknet , gibirnet gibi firmalar var ise onlari oneririm. Bu firmalarda yasak ve kisitlama olmadigi icin cok daha iyi verim aliyorsun. Mesela gibirnet ile herhangi bir siteye girerken byedpi yada vpn acmam gerekmiyor , sagolsunlar yasaksiz internet veriyorlar dogal hali ile

superonline yok mu?
Maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknet kullanıyorum şuan VDSL fiber'de 100 verebiliyor şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknet , gibirnet gibi firmalar var ise onlari oneririm. Bu firmalarda yasak ve kisitlama olmadigi icin cok daha iyi verim aliyorsun. Mesela gibirnet ile herhangi bir siteye girerken byedpi yada vpn acmam gerekmiyor , sagolsunlar yasaksiz internet veriyorlar dogal hali ile
Turknet kullanıyorum şuan VDSL fiber'de 100 Mbps verebiliyor :/

turknet varsa gıgafıber mukemmel 1000-1000 veriyor 699 tl

Ya türknet yada atlantis geç benim bir çok yakın arkadaşım atlantisi bedavaya kullanıyor nerdeyse ve çok memnunlar 600tl ye 2 yıl taahhüt yapabiliyorsun 1000mbps veriyolar atlantis yoksa türktelekom yada diğerleri hangisi uygunsa ona geç ama diğerlerinin güvenlir olduğundan emin ol

Speednet kullanan veya duymuş olan var mı?

Kimseyi dinleme her firmanın şikayetleri var ama ben 4.firma olarak türknete geçtim hep sorunlar yaşadım öncekilerle artı geçerken benim cayma bedelimi ödedi reisler o yüzden önerim türknet

Türk Telekom altyapısı ise Türk Telekoma geç diğerleriyle uğraşmaya gerek yok zaten firmalar arası fiyat farkı da pek yok 1000 için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,004
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri