vooka trol red switch 1 senedir kullanıyorum memnunum ve fiyatıda çok uygunÖneriniz var mı? red switch olması önceliğimdir.
Markayı ilk defa gördüm ama trendyol da çok satmış denenebilirvooka trol red switch 1 senedir kullanıyorum memnunum ve fiyatıda çok uygun
Amozon da beğendiğim bi klavye var ancak yurt dışından geliceği için pek içime sinmiyor gümrük vs.vooka trol red switch 1 senedir kullanıyorum memnunum ve fiyatıda çok uygun
Hayır almaMarka
Markayı ilk defa gördüm ama trendyol da çok satmış denenebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amozon da beğendiğim bi klavye var ancak yurt dışından geliceği için pek içime sinmiyor gümrük vs.
Neden hocam.Hayır alma
Ne olduğu belirsiz switchler çin de üretilen klavyelerin üstüne marka basıp satıyorlar kaliteli değilNeden hocam.
Hangisini almıyım amozon olan mı trendyol mu ?Ne olduğu belirsiz switchler çin de üretilen klavyelerin üstüne marka basıp satıyorlar kaliteli değil
Amazondan veya aliexpres den alın yurtdışına üretilen ürünler daha kaliteli oluyor. Trendyoldan almayın. Gümrük fiyata dahilse yazar değilse kapıda ödersin orda oranı yazar.Hangisini almıyım amozon olan mı trendyol mu ?
Ali expressHangisini almıyım amozon olan mı trendyol mu ?