1000 TL MEKANİK KLAVYE

Zultia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Tekrar Konu Açtım Özür Dilerim Hemen Istediklerimi Yazip Gidicem umarim Öneriniz Olur

Butçe Maks 1000 Aşmazsa Sevinirim

Kırmızı switch ama zor durumda kalirsak mavide Olur

Multimedya Tuşları Olursa Güzel Olur

Siyah şık bi tasarım ve rbg farklı renk tuşları sevmiyorum düz siyah ve rbg li olsun lütfen

Mekanik olsun hisli veya membran değil

Bilek desteğide olursa güzel olur

Bana sorun çıkarmicak bi öneriniz varsa lütfen yazın tipi benim için çok önemli bi arkadaş vata yı önerdi ona bakacağım üst tarafini sevmedim tek

her şey olsun ama bütçem 1000TL zor o iş. :D
Hocam ne Herşeyi Bi Mekanik Istedim Kırmızı Switch Şık Bişey Bu Kadar 20 Tane Öneri Gördüm Öbür Forumda Anlamadım Bu Forumdakilermi Milyarder Banami Öyle Gelio Mouse Da Alıcam Total 2.5 Felan Gidicek Param Kalmadi
Post automatically merged:

her şey olsun ama bütçem 1000TL zor o iş. :D
Zaten olursa sevinirim yazdim olmasi zorunlu değil çoğunun varsa at yani

Hocam ne Herşeyi Bi Mekanik Istedim Kırmızı Switch Şık Bişey Bu Kadar 20 Tane Öneri Gördüm Öbür Forumda Anlamadım Bu Forumdakilermi Milyarder Banami Öyle Gelio Mouse Da Alıcam Total 2.5 Felan Gidicek Param Kalmadi

Zaten olursa sevinirim yazdim olmasi zorunlu değil çoğunun varsa at yani
Hem multimedya hem tkl hem mekanik zor o fiyata bulman onu söyleyeyim.

Tkl istemesimki multi medya olmasada olur

Hatta direk tkl olmasin daha iyi olur numpad lazim bana
https://www.garajonline.com.tr/redr...witch-mekanik-klavye-1681?ref=akakce&v=1.28.7 Bu var ama bütçeni aşıyor.

https://www.garajonline.com.tr/redr...witch-mekanik-klavye-1681?ref=akakce&v=1.28.7 Bu var ama bütçeni aşıyor.
Güzele benzioda evet bütçeyo asiyor acaba redragon iyi bi markami cok klavyesini öneren var ve redragon indrah nasil sizce

Güzele benzioda evet bütçeyo asiyor acaba redragon iyi bi markami cok klavyesini öneren var ve redragon indrah nasil sizce
Ben geçen amazondan kablosuz klavyesini aldım küçük olanlardan. Kullanıyorum. Modeli k631 pro

Böyle güzel bir klavye.

Ekler

• IMG-20230308-WA0006.jpeg
    IMG-20230308-WA0006.jpeg
    1 MB · Hit: 53
Vata blue switch yoksa cok hosuma gitti cok da oneren var

Amazona girmek istemiom hocam cok karisio yurt disi isi pek anlamiyorum bide ben pek kucuk klavye sevmiyorum
Redragonun red switch klavyesini bulaamzsin geenlde fix blue

Geri