Sonpcbükücü
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
- Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunlarda genelde claw ama diğer işlerde genelde palm kullanıyorumV2 PRO bence daha mantıklı.
Tutuş şeklin nedir?
oyunlarda genelde claw ama diğer işlerde genelde palm kullanıyorumV2 PRO bence daha mantıklı.
Tutuş şeklin nedir?
öyle bir şey olacağını zannetmiyorum bir iki kişide sorun var diye genele yayılmamalıbu modelde çift tıklama sorunu oluyor diye duymuştum hala öyle bir şey var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
400 TL daha fazla verip razer viper ultimate alınır mı?
Kullanıyorum çok memnunumDelikli sevmiyorum demişsin ancak şunu önermeden edemem.
![]()
Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
O degil hocam onu kullanmiyolar kullandiklari o mouse nin superlight versiyonu oda sanirim 1500 civari![]()
Logitech G PRO 910-005273 Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO 910-005273 Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO 910-005273 Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
275 TL daha koyabilirsen kesinlikle tavsiye ederim.
Şuanda espor oyuncularının en az %70 i bu mouse la oynuyor ve incelemeleride çok iyi
Küçük mü? Model o minus ile karıştırdın sanırım model o gayet orta hatta büyük bir mouseHocam ben glorious model o modelini küçük diye biliyorum elim 19-20cm