Sonpcbükücü
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
- Bütçe
- 1000
Arkadaşlar bütçem 1000 TL hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen bir gaming mouse arıyorum ne önerirsiniz?
Aerox 3 wireless. Bende aldım. Ama daha kutudan çıkarmadım.Arkadaşlar bütçem 1000 TL hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen bir gaming mouse arıyorum ne önerirsiniz?
asus rog gladius 2 wireless modeli çok iyiArkadaşlar bütçem 1000 TL hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen bir gaming mouse arıyorum ne önerirsiniz?
Arkadaşımda bu modelin kablolusu var kendisi baya memnun listeme aldım teşekkürler
Rica ederimArkadaşımda bu modelin kablolusu var kendisi baya memnun listeme aldım teşekkürler
Hocam delikli mouseları sevmiyorum çok kolay pislenir gibi duruyorAerox 3 wireless. Bende aldım. Ama daha kutudan çıkarmadım.
Ben 4 yıl önce filan o fiyatı telefon arıyodum şimdiki kurla anca mouse alını hfjfkflfkdkfk vay anasınıArkadaşlar bütçem 1000 TL hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen bir gaming mouse arıyorum ne önerirsiniz?
Hocam ben glorious model o modelini küçük diye biliyorum elim 19-20cmDelikli sevmiyorum demişsin ancak şunu önermeden edemem.
![]()
Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu modelde çift tıklama sorunu oluyor diye duymuştum hala öyle bir şey var mı?![]()
Logitech G PRO 910-005273 Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO 910-005273 Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO 910-005273 Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
275 TL daha koyabilirsen kesinlikle tavsiye ederim.
Şuanda espor oyuncularının en az %70 i bu mouse la oynuyor ve incelemeleride çok iyi
V2 PRO bence daha mantıklı.bu modelde çift tıklama sorunu oluyor diye duymuştum hala öyle bir şey var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
400 TL daha fazla verip razer viper ultimate alınır mı?
Tutuş şeklin nedir?Hocam ben glorious model o modelini küçük diye biliyorum elim 19-20cm