kanka ıps değeri 300 den yukarı olursa daha iyi olur senin içinvalorant gibi fps oyunları oynuyorum o yüzden benim için cidden iyi bir mouse lazım glorious düşünüyorum öneri de istiyorum bide mouse pad de önerebilirsiniz 150 200 civarı iyi hissiyatlı
kanka cidden bende düşündüm kablosuz hem daha ergonomik ve rahat oluyor peki sence gecikme değeri nasıldır ms falan ilk defa duyuyorum bu markayıelinin boyutu normalse tavsiye ederim bende kullanıyorum. nays ile alırsan direkt 120tl geri ödeme alırsın
diğer mouselerden alı koyan hangi özellik varHyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste 4P5P9AA Siyah Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.190,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam pardon zam gelmis yine en son 799tl idi. Arkadasin attigi cok daha iyi olur.kanka cidden bende düşündüm kablosuz hem daha ergonomik ve rahat oluyor peki sence gecikme değeri nasıldır ms falan ilk defa duyuyorum bu markayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
diğer mouselerden alı koyan hangi özellik var
üstüne koy model o wireless al rahatına bakvalorant gibi fps oyunları oynuyorum o yüzden benim için cidden iyi bir mouse lazım glorious düşünüyorum öneri de istiyorum bide mouse pad de önerebilirsiniz 150 200 civarı iyi hissiyatlı
hyper x sanirim dimiHocam pardon zam gelmis yine en son 799tl idi. Arkadasin attigi cok daha iyi olur.
https://www.itopya.com/glorious-model-o-minus-siyah-kablolu-gaming-mouse_u24361 kanka ben mi yanlış görüyorum bide sen baksana dmdmdmdmüstüne koy model o wireless al rahatına bak
Minus daha kucuk. Fiyat iyi.hyper x sanirim dimi
https://www.itopya.com/glorious-model-o-minus-siyah-kablolu-gaming-mouse_u24361 kanka ben mi yanlış görüyorum bide sen baksana dmdmdmdm
hyper x sanirim dimi
https://www.itopya.com/glorious-model-o-minus-siyah-kablolu-gaming-mouse_u24361 kanka ben mi yanlış görüyorum bide sen baksana dmdmdmdm
kanka kabloluymuş ya ben kablosuz zannettimMinus daha kucuk. Fiyat iyi.
kanka cidden bende bunu düşünuyorum tepkime hizi sensorleri falan nasil bazi insanlar 1 ms degil 4 ms diyor valorantta falan nasil performans verirGlorious Model O GLO-MS-OW-MB Mat Siyah RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O GLO-MS-OW-MB Mat Siyah RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O GLO-MS-OW-MB Mat Siyah RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben çok önceden almıştım hala sapasağlam kullanıyorum
kablosuz değilde kablolu düşünüyorum bütçemi çok aşıyorGlorious Model O GLO-MS-OW-MB Mat Siyah RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O GLO-MS-OW-MB Mat Siyah RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O GLO-MS-OW-MB Mat Siyah RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben çok önceden almıştım hala sapasağlam kullanıyorum