1000 tl mousepad önerisi

Reaksiyon skoru
73
Bütçe
1000
Bütçem 800-1200 arası, sadece valorant oynuyorum. Kullandığım mouse'un skatezleri biraz yavaş bu yüzden hızlı bir model istiyorum. 2-3 yıl kullanılacak, sorun yaratmayacak bir şey istiyorum aklımda mpc 480 var bilgili insanlara danışmak istedim

Bütçem 800-1200 arası, sadece valorant oynuyorum. Kullandığım mouse'un skatezleri biraz yavaş bu yüzden hızlı bir model istiyorum. 2-3 yıl kullanılacak, sorun yaratmayacak bir şey istiyorum aklımda mpc 480 var bilgili insanlara danışmak istedim
https://wraithesports.com/products/wraith-blade-y-hard-mousepad fiyatını sonuna kadar hak ediyor şakasız baya iyi şaşırmıştım kullandığımda, İyzico + kod ile cok uyguna alabilirsiniz

Hocam bu Mousepad için fazla hızlı diyorlar apex gibi oyunlar için idealmiş. Benim şuanki baya yavaş alışmam zor olmaz mı? Veya alıştığım zaman fps için uygun olur
Hocam ben fps oyunları oynuyorum düşük sens olduğum için çok çok hızlı gelmiyor ama senin sens-dpi yüksekse X modelini alırsın daha kontrol ped

skatez değiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,699
Üyeler
187,720
Son üye
cakirbey74
Geri