1000 tl tıraş makinesi önerisi

EnderTr72

80+
Reaksiyon skoru
3
2 kullanımdan sonra çöpe atmayacağım, sağlam güzel bir model önerirseniz sevinirim (Akakçe'den bakıp link atanlar konuya gelmesin).

2 kullanımdan sonra çöpe atmayacağım, sağlam güzel bir model önerirseniz sevinirim (Akakçe'den bakıp link atanlar konuya gelmesin).
ilk olarak akakçe lafını bilmeyenler atmasın manasında ise söyleyebilirsiniz veya akakçedekilere baktıysanız neyse bunu öneririm genel kulanım için ne tür bi kulanım için olduğunu söylememişsiniz

ilk olarak akakçe lafını bilmeyenler atmasın manasında ise söyleyebilirsiniz veya akakçedekilere baktıysanız neyse bunu öneririm genel kulanım için ne tür bi kulanım için olduğunu söylememişsiniz

Akakceye girip bütçeye 1000 tl yazıp ilk çıkan ürünün linkini paylaşanlar adına yazdım o bölümü benee biliyorum öyle yapmasını şuana kullandıklarım tras makinelerini alırken 2,3 numara almasına veya kirli sakal almasına bakmadan aldım hepside işimi gördü önemli olan sağlamlık dediğim gibi hemen elimde patlamiycak şekilde bir ürün önerirseniz sevinirim

Geri