Gorkeemmm
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 436
- İsim
- Gorkem Yavuz
Ben hiç yaşamadım. Driver güncellemesi yapacağın zaman googleden sürümü yaz, technopat tan veya amd resmi sitesinden oku avantajları dezavantajları, muhtemel hataları ve düzeltilen şeyleri oku ona göre driver update yap. Sıkıntı yaşamazsın. Dediğim gibi ben hiç yaşamadım.hocam RX kartlar için yazılımsal hatalar var deniyor ama sıkıntı çıkar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
saolun hocam
4060 fiyasko. Güçsüz kart. Tek amacı DLSS ve FG satmak. Rx6700 daha güçlü. Hem saf güçte hem soğutma da hemde vram konusunda ve fps üretme teknolojisi olan Frame Gen de daha başarılı. Kendi frame gen i olan AFMF yi kullanıyor ve Nvidia'dan daha başarılı. Afmf, nvidia fg den 20-25fps daha çok fps veriyor. Yeni sürümü afmf 2 ise açıldığında artan gecikmeyi %90 oranında azaltıyor ve nvidia fg ye göre 2.5-2.6 kat daha çok fps veriyor. Ayrıca 2k da çoğu oyunu 80-90fps ile rahat oynayabilirsin. 1080p canavarı bir kart rx6700. AFMF de açarsan 2k da çoğu oyunu 165-200fps de oynarsın.Anakart Hocam bu alınır mı?
Hocam anakart için link atar mısın çok bilgim yok çünkü? Bide RTX4060 Galax bunu alabilir miyim?
Onlar uygundur. Ama oyun için rx6700xt >>>. Bütçe çıkmazsa dediğim gibi rx6700 al.hocam amd r 5600 için Ghz olarak hangisi uygundur.
Son düzenleme: