Neler Yeni

10000Bin Ekran Kartı

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
hocam RX kartlar için yazılımsal hatalar var deniyor ama sıkıntı çıkar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

saolun hocam
Ben hiç yaşamadım. Driver güncellemesi yapacağın zaman googleden sürümü yaz, technopat tan veya amd resmi sitesinden oku avantajları dezavantajları, muhtemel hataları ve düzeltilen şeyleri oku ona göre driver update yap. Sıkıntı yaşamazsın. Dediğim gibi ben hiç yaşamadım.

Anakart Hocam bu alınır mı?

Hocam anakart için link atar mısın çok bilgim yok çünkü? Bide RTX4060 Galax bunu alabilir miyim?
4060 fiyasko. Güçsüz kart. Tek amacı DLSS ve FG satmak. Rx6700 daha güçlü. Hem saf güçte hem soğutma da hemde vram konusunda ve fps üretme teknolojisi olan Frame Gen de daha başarılı. Kendi frame gen i olan AFMF yi kullanıyor ve Nvidia'dan daha başarılı. Afmf, nvidia fg den 20-25fps daha çok fps veriyor. Yeni sürümü afmf 2 ise açıldığında artan gecikmeyi %90 oranında azaltıyor ve nvidia fg ye göre 2.5-2.6 kat daha çok fps veriyor. Ayrıca 2k da çoğu oyunu 80-90fps ile rahat oynayabilirsin. 1080p canavarı bir kart rx6700. AFMF de açarsan 2k da çoğu oyunu 165-200fps de oynarsın.

hocam amd r 5600 için Ghz olarak hangisi uygundur.
Onlar uygundur. Ama oyun için rx6700xt >>>. Bütçe çıkmazsa dediğim gibi rx6700 al.

Son düzenleme:

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Ben hiç yaşamadım. Driver güncellemesi yapacağın zaman googleden sürümü yaz, technopat tan veya amd resmi sitesinden oku avantajları dezavantajları, muhtemel hataları ve düzeltilen şeyleri oku ona göre driver update yap. Sıkıntı yaşamazsın. Dediğim gibi ben hiç yaşamadım.

4060 fiyasko. Güçsüz kart. Tek amacı DLSS ve FG satmak. Rx6700 daha güçlü. Hem saf güçte hem soğutma da hemde vram konusunda ve fps üretme teknolojisi olan Frame Gen de daha başarılı. Kendi frame gen i olan AFMF yi kullanıyor ve Nvidia'dan daha başarılı. Afmf, nvidia fg den 20-25fps daha çok fps veriyor. Yeni sürümü afmf 2 ise açıldığında artan gecikmeyi %90 oranında azaltıyor ve nvidia fg ye göre 2.5-2.6 kat daha çok fps veriyor. Ayrıca 2k da çoğu oyunu 80-90fps ile rahat oynayabilirsin. 1080p canavarı bir kart rx6700. AFMF de açarsan 2k da çoğu oyunu 165-200fps de oynarsın.

Onlar uygundur. Ama oyun için rx6700xt >>>. Bütçe çıkmazsa dediğim gibi rx6700 al.
çok saol hocam bakıcam. bide işlemciyi kaç Ghz almalıyım ve anakart önerebilir misin?(linkli)

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
çok saol hocam bakıcam. bide işlemciyi kaç Ghz almalıyım ve anakart önerebilir misin?(linkli)
İşlemciyi normal geldiği gibi kullan. Oc yaparsan ömrünü kısaltırsın. Tabi miktarı önemli ama ben tavsiye etmem. Anakart için hmm işlemci ne olcaktı?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
İşlemciyi normal geldiği gibi kullan. Oc yaparsan ömrünü kısaltırsın. Tabi miktarı önemli ama ben tavsiye etmem. Anakart için hmm işlemci ne olcaktı?
işlemci amd ryzen 5 5600 .anakart bulamadım

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
işlemci amd ryzen 5 5600 .anakart bulamadım

İkiside aynı bana sorarsan vatandakini al.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Merhabalar hocalarım. sistem toplamaya çalışıyorum yardım:
10000TL ekran kartı.
2000TL işlemci
3000TL anakart
Ve olabildiğince uyguna SSD ve RAM.
Makineyi çok zorlamam. 2. el temizse olur.

İlan hala satılık.

Top Bottom