1000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

DieSpie

80+
Reaksiyon skoru
85
Kız arkadaşıma kulak üstü kulaklık alıyım diyorum dostlar ama bu kategoride pek bilgim yok , 1.000tl veya 1.500tl civarı olursa iyi olur. Gürültü engelleme özelliği olsa da olmasa da çok fark olmaz diye düşünüyorum. Renk seçeneklerinden beyaz olan bir kulaklık olursa çok daha fazla işime gelir. Havitin birkaç kulaklığını gördüm bütçemin daha da altındaydı hatta ama kalitesini bilemedim. Şimdiden teşekkürler.

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (Bt, 2.4ghz, Type-C, 3.5mm)

Bunu kullanıyorum kablosuz ve 2.4 ile baglanıyorum. Valo bile oynatacak kadar fena olmayan sesi var. Cloud 3 wirelessten buna geçince biraz afalladım tabi ama sarj süresi vs şuan için yetiyor.

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (Bt, 2.4ghz, Type-C, 3.5mm)

Bunu kullanıyorum kablosuz ve 2.4 ile baglanıyorum. Valo bile oynatacak kadar fena olmayan sesi var. Cloud 3 wirelessten buna geçince biraz afalladım tabi ama sarj süresi vs şuan için yetiyor.
hocam çok özür diliyorum belirtmem gerekiyordu sanırsam oyun için değil bluetoothlu kulaklık soruyorum

İşinizi görür mü bilemem. Belki ihtiyacınızı karşılar.

aynen hocam gördüm bunu da , nasıldır acaba iş görür mü . Ortalama bir şey olsa yeter.

aynen hocam gördüm bunu da , nasıldır acaba iş görür mü . Ortalama bir şey olsa yeter.
Ben kullanmadım. Kullanan arkadaşlar varsa eğer o konuda yorumlarda yardımcı olurlar. Ben 2 hafta önce 500TL'ye f/p farklı bir ürün satın aldım.

Beyazı 1150TL ama fiyatına değmez. 500TL'ye aldığım bir f/p kulaklığı 1100TL'ye öneremem :)

Ben buradan aldım 499TL'ye.
tam sorucaktım demişsiniz zaten teşekkürler

Geri