Klasse pro işinizi görür.öncelikle merhaba 1bin tl butcem var bu butceye mousepad ariyorum. obsidian skates kullaniyorum. Butce 1.2k ya kadar cikabilir. Genelde valorant oynuyorum
hocam suan 90x40 klasse kullaniyorum ama bana sade mouseu kaplayan lazim. 40x40 gibi.Klasse pro işinizi görür.
Hocsm bu speedmi control muKlasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Tiger) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Tiger) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
https://www.akakce.com/mouse-pad/en...n-e-sports-oyuncu-mouse-fiyati,109276278.html uyguna var fark yok gerçi arasındada bir şey olursa kolay iade yaparsın adamlaraHocsm bu speedmi control mu
öncelikle merhaba 1bin tl butcem var bu butceye mousepad ariyorum. obsidian skates kullaniyorum. Butce 1.2k ya kadar cikabilir. Genelde valorant oynuyorum
Hocam suan spirit of aim alıcam gibitasarım olarak mükemmel bunu beğenmediysen porge un diğer modellerine bakabilirsinPorge Musashi Special Edition Mouse Pad 48x40 cm Gaming Mouse Pad (Musashi 4) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Porge Musashi Special Edition Mouse Pad 48x40 cm Gaming Mouse Pad (Musashi 4) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam valo filan oynuyom speed değilde hybrid alabirim. bütçeyi çıkartıp spirit of aim pro alıcam galiba. biraz boy takıntım varwraith aim of spirit speed öneririm
e spor ile ilgilenmiyosanız gerek yok bence bu kadar pahalı mousepadler almayaHocam suan spirit of aim alıcam gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam valo filan oynuyom speed değilde hybrid alabirim. bütçeyi çıkartıp spirit of aim pro alıcam galiba. biraz boy takıntım var
hybrid bu pad aynısını kullanıyorumHocsm bu speedmi control mu