Netspeed Veya Milleni.Merhaba arkadaşlar 100mb/s altyapım var sizce hangi sağlayıcıyı seçmeliyim ?
Millenicom.Merhaba arkadaşlar 100mb/s altyapım var sizce hangi sağlayıcıyı seçmeliyim ?
Hocam kesinlikle tek marka türknet öneririm.Merhaba arkadaşlar 100mb/s altyapım var sizce hangi sağlayıcıyı seçmeliyim ?
Türknet’te taahhüt yok.Hocam kesinlikle tek marka türknet öneririm.
Önce 1 ay taahhütsüz dene beğenirsen taahhüt yap fiyatlar zamnlanacak diyorlar.
Arayınca da yapmıyorlar mı millenicom yapıyor ondan dedim. Kusura bakmayın.Türknet’te taahhüt yok.
Taahhüt diye bir seçenek yok. Tek paket, tek fiyat, taahhütsüz. Ben Türknet kullanıyorum 100 TL ödüyorum. Bende GigaFiber altyapısı olduğu için aldığım hızlar yüksek. 50 Mbps’de alsaydım aynı fiyatı verecektim.Arayınca da yapmıyorlar mı millenicom yapıyor ondan dedim. Kusura bakmayın.
130 lira değil mi fiyat sitesinde öyle yazıyorTaahhüt diye bir seçenek yok. Tek paket, tek fiyat, taahhütsüz. Ben Türknet kullanıyorum 100 TL ödüyorum. Bende GigaFiber altyapısı olduğu için aldığım hızlar yüksek. 50 Mbps’de alsaydım aynı fiyatı verecektim.
Ben eski abone olduğum için haziran ayında 140 TL olacak faturam.130 lira değil mi fiyat sitesinde öyle yazıyor