Hayır yeni kurdular telefonda sorun yok PC de 100mbs sınırı var kaldırmayı bilmiyorumKullandığın modem ile alakalı olabilir. Bazı modemlerin desteklediği maksimum mbps diye bir şey var. 100 ise onun üstüne çıkmaz mesela.
kablolu bağlıysan kablonun cat versiyonuna bakHayır yeni kurdular telefonda sorun yok PC de 100mbs sınırı var kaldırmayı bilmiyorum
O zaman ya Wi-Fi kartınla alakalı ya da kullandığın ethernet kablosuyla alakalı. Neyle bağlanıyorsun internete?Hayır yeni kurdular telefonda sorun yok PC de 100mbs sınırı var kaldırmayı bilmiyorum
İnternet hızını düzgün aldığın cihazı bilgisayara kabloyla bağla. Sonra cihazın ayarlarına girip usb ile internet paylaşımını aç ve test et. Ethernet gibi görünecek bu sırada da bilgisayardaki wifi'ı kapat eğer açıksa.1000mbps internet aldım ama en fazla 100mbps alabiliyorum sınırı nasıl kaldırırım
@KadgaAlıntıyı görüntüle
bu kısmı bu şekilde yapmayı denermisin
Modem yeni Turkcell getirdi ethernet Cat6 dün oldu bugün PC kısıtladı yazıyo ztn 100mbps diyeModemi kapatıp açın. Birde ethernet mi kullanıyorsunuz? Öyleyse bilgisayarınız kaç senelik? Wifi ise wifi kartınızın modeli nedir?
Bilgisayar 8 aylık yeni Asus z690 anakartModem yeni Turkcell getirdi ethernet Cat6 dün oldu bugün PC kısıtladı yazıyo ztn 100mbps diye
Telefonda 600 e kadar çıktı PC deniyommodem ne bile neyde deniyorsun pc de mi telefondamı bir çok etken var
Telefonda 600 e kadar çıktı PC deniyommodem ne bile neyde deniyorsun pc de mi telefondamı bir çok etken var
PC de wifi yok sadece ethernetİnternet hızını düzgün aldığın cihazı bilgisayara kabloyla bağla. Sonra cihazın ayarlarına girip usb ile internet paylaşımını aç ve test et. Ethernet gibi görünecek bu sırada da bilgisayardaki wifi'ı kapat eğer açıksa.
Denedim olmuyor
Turkcell Superonline 1000mbps 600 TLBu arada, 1000 mbps interneti hangi firmadan kaç lira ücrete aldığını paylaşabilir misin rica etsem?
Modem yeni Turkcell getirdi ethernet Cat6 dün oldu bugün PC kısıtladı yazıyo ztn 100mbps diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayar 8 aylık yeni Asus z690 anakart
Telefonda 600 e kadar çıktı PC deniyom
Dün 860 a çıktı simdi olmuyo aynı ethernet aynı modem
Telefonda 600 e kadar çıktı PC deniyom
Dün 860 a çıktı simdi olmuyo aynı ethernet aynı modem
PC de wifi yok sadece ethernet
Denedim olmuyor