Merhabalar
100TL fiyat bandında (max 120TL) RGB oyuncu mousu arıyorum. Sistem tamamen siyah beyaz olduğu için mousun siyah olması tercihimdir. Oyun için kullanılan sağ ele uygun mouse önerisinde bulunabilecek arkadaşlar varmıdır?
Bunu ben kullanıyorum efsane rengini ayarlayamıyosun ama farklı geçiş tarzı var hemde Rampage yani düşünMerhabalar
100TL fiyat bandında (max 120TL) RGB oyuncu mousu arıyorum. Sistem tamamen siyah beyaz olduğu için mousun siyah olması tercihimdir. Oyun için kullanılan sağ ele uygun mouse önerisinde bulunabilecek arkadaşlar varmıdır?
sana tavsiyem şuan fiyatını en çok hakeden bir mouse 20 tl daha koy mükemmel bir seçim https://www.teknosa.com/logitech-91...J9kr7m1DCDTsvGs2e5YaAs4fEALw_wcB&gclsrc=aw.dsMerhabalar
Dostum aslında baklarsan aklımda da o mouse var çok güzel gözüküyor yaaaYaklaşık 2 ay önce İndirimde Hepsiburada üzerinden 95 TL ye Gamepower Ursa almıştım. Fiyatına göre bence gayet iyi bir mouse ama çoğu kişi önermiyor bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. Ben tercih ettim çünkü uygun fiyata full RGB istiyordum. Şuan için ben sıkıntı yaşamadım ama ileride ne olur bilmiyorum.
Dostumf fare çok küçük geldi bana. Benim elim 14cmRampage R-44 (30 tl daha düşür fiyatı bu daha iyi)
Güzel mouse ama satan güvenilir firma bulamadım. Varmı satan itopya veya vatan gibi güvenilir yerlerKullandığım bir ürün kesinlikle tavsiye ederim
Motospeed V40 Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Motospeed V40 Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
İsten listeme ekledim, fiyat düşüşünü bekleyeceğim sağolBen de 125 liraya almıştım rampage flare smx r51 olarak geçiyor sanırsam driveri mevcut ve güzel bir mousedur alabilirsin ben şahsen kullanıyorum
Sanırım bildiğin tüm RGB mouseleri yazdın. İçlerinden önerdiğin hangisigamepower ursa trust gxt 180 kusan pro rampage smx r44 gamepower bane rampage flare
Ayıp oluyor ama beyler Para yokAradığım yorum