şu nays muhabbetlerini bıraksak mı artık
1 nays herkeste yok
2 olmayan illaki bu iş için almayabiliyor
3 olan belki bundan önceki bir alışverişinde e ticaretten puan hediyesinin limitini tamamladı
4 zaten nayslıların %99 u zaten nereden ne kazanacağını biliyor
1 nays herkeste yok
3 olan belki bundan önceki bir alışverişinde e ticaretten puan hediyesinin limitini tamamladı
Hocam başlıkta belirtmiş sadece arkadaş ve kampanya yenilendi dün.Başkası kampanyayı kullanmış ya da naysa sahip olmasa bile başlıkta belirtilmesinde bir sakınca göremedim ben böyle bir tepki alacak kadar.
Hocam başlıkta belirtmiş sadece arkadaş ve kampanya yenilendi dün.Başkası kampanyayı kullanmış ya da naysa sahip olmasa bile başlıkta belirtilmesinde bir sakınca göremedim ben böyle bir tepki alacak kadar.
1 nays herkeste yok
1 adam istediğini yazabilir zaten başlığa da nays yazmış girmeseydin konuya
2 nays bu forumdaki bir cok kiside var
3 naysım var ama e ticaret limitimi tamamlamadım
4 hayır nays kullananlarin cogu kampanyaları ezbere bilmiyor
5 Cok rahatsızsan nays baslıklı konu acanları kendin icin englleyebilirsin kimseye de mani olma.
1 adam istediğini yazabilir zaten başlığa da nays yazmış girmeseydin konuya
2 nays bu forumdaki bir cok kiside var
3 naysım var ama e ticaret limitimi tamamlamadım
4 hayır nays kullananlarin cogu kampanyaları ezbere bilmiyor
5 Cok rahatsızsan nays baslıklı konu acanları kendin icin englleyebilirsin kimseye de mani olma.
hocam ak400 bu sogutucuya rakip olamaz. thermalrightin 4 isi borulu diger modellerine rakip olabilir. sizin attiginiz 6 isi borulu daha ustun bir model.
ak400'u 5600g ile kullaniyorum. 60-65 derecelerde geziyor yuk altinda. fan sesi duyuluyor. tavsiyem az daha verilip sizin attiginiz linkteninin alinmasi olur.
butce 280 tl yukari oynamiyorsa bu alinabilir ya da thermalrightin herhangi 4 isi borulu modeli tercih edilebilir.