1080 ti asus rog strix oc

Arkadaşalar 2070 ve 2070 süper bakıyorum aslında geçen sene arkadaşıma 2. El aldıgımız kartı bana 2800 tl gibi fiyata bırakıcak kararsız kaldım fiyat bana özel çok iyi gibi ama(rtx ve dls)yi desteklemeyecek sizce çok şey kaybetmiş olurmuyum Siz olsanız ne yapardınız.
1080 ti Asus rog strix oc versiyon temiz

( kafamda deli sorular )
İnşallah mining yapmamıştır

Arkadaşalar 2070 ve 2070 süper bakıyorum aslında geçen sene arkadaşıma 2. El aldıgımız kartı bana 2800 tl gibi fiyata bırakıcak kararsız kaldım fiyat bana özel çok iyi gibi ama(rtx ve dls)yi desteklemeyecek sizce çok şey kaybetmiş olurmuyum Siz olsanız ne yapardınız.

( kafamda deli sorular )
valla kardeşim bende aynı soruları sordum ve şu sonuca ulaştım 2070 super daha güncel olduğundan dolayı al dediler ama bence RTX çok önemli bişey değil her türlü oyundan keyif alırsın ve bide böyle fiyata satıyorsa sakın kaçırma 1080Tİ i ve zaten daha güçlü 2070 supere göre.(yani kısacası RTX pek önemli değil bana göre kısacası 1080Tİ bence)

valla kardeşim bende aynı soruları sordum ve şu sonuca ulaştım 2070 super daha güncel olduğundan dolayı al dediler ama bence RTX çok önemli bişey değil her türlü oyundan keyif alırsın ve bide böyle fiyata satıyorsa sakın kaçırma 1080Tİ i ve zaten daha güçlü 2070 supere göre.(yani kısacası RTX pek önemli değil bana göre kısacası 1080Tİ bence)
Sen ne aldın peki

( kafamda deli sorular )
Şuan dediğiniz ekran kartını kullanmaktayım.
Fakat dediğiniz gibi Nvdia RTX kullanıcıları için gelicek DLSS güncellemesi fps değeri kaybetmeksizin 4k ya kadar rahat bir şekilde sunulacağı söylenmişti.
Bende aynı şekilde arkadasıma satıp 1 hafta sonra 2070 super almaya karar verdim.
Sanada tavsiyem 2070 alman büyük fark var ciddiyim.

( kafamda deli sorular )
Fiyat olarak uygun kankam kaçırma derim bize hayırlı olsun demek düşer darısı başımıza 😀😊

Geri