1080p 180hz mönitörle en iyi performansı verebilecek RTX GPU lar

ZedMBK

80+
Reaksiyon skoru
0
Ben kuzenim için yeni bir başlangıç sistemi kurmak istiyorum. En az 4-5 yıl kullanacağı bir sistem düşünüyorum. Bütçeside kısıtlı olduğu için sistem toplamaya monitör ve ekran kartından başlamak istedim. Diğer parçalar bu ikisine göre şekillenecek. Monitör olarak ona 1080p 180hz bi monitör aldım. Monitörde en iyi performansı gösterebilecek RTX ekran kartlarını paylaşırsanız sevinirm. Ayrıca kasa için bütçe 25-30k arası.

ayrıca diğer sistem bileşenleri için tavsiye verirseniz çok memnun olurum

Ben kuzenim için yeni bir başlangıç sistemi kurmak istiyorum. En az 4-5 yıl kullanacağı bir sistem düşünüyorum. Bütçeside kısıtlı olduğu için sistem toplamaya monitör ve ekran kartından başlamak istedim. Diğer parçalar bu ikisine göre şekillenecek. Monitör olarak ona 1080p 180hz bi monitör aldım. Monitörde en iyi performansı gösterebilecek RTX ekran kartlarını paylaşırsanız sevinirm. Ayrıca kasa için bütçe 25-30k arası.

Öncelikle ne tarz oyunlar seviyor fps ise işlemciye önem verin ben eşeklik edip işlemciyi düşük bırakıp ekran kartını yüksek tutum 180 hz monitör için işlemci 5600x olması şart ekran kartı 4060 veya 7600x veya xt Amd kartları yetecekdir bende 4060 var 1080 için en ideali 5060 da olabilir ama tam verim almak istiyorsan 5600x işlemciyi al

https://www.itopya.com/kuark-summer...32gb-ddr5-500gb-m2-ssd-amd_h29743#kategori_78 bencede bu sistem çok f/p

Geri