Hocam bu monitörde dahili hoparlör yok ya ses nereden gelecek ekstra hoparlör mu almam lazımMSI modelini tercih edebilirsiniz, 27'' daha uygun olur ve MSI FRC ile 10-Bit desteklemekte. AOC'un resmi olarak 10-Bit desteği yok.
Evet, monitörlerdeki hoparlörlerin çoğu kalitesiz oluyor zaten.Hocam bu monitörde dahili hoparlör yok ya ses nereden gelecek ekstra hoparlör mu almam lazım
Kulaklık ya da hoparlör almanız lazım, zaten kulaklık illaki almanız lazım oyunlar için.Kulaklık kullansam ses gelir dimi kulaksizsiz gelmez yani sistem alınca hoparlör almak zorunlu mu
Kulaklık almayı düşünüyordum zaten kulaklıkla devam edicez o zaman hoparlörler pahalıdır şimdi sen ne onerirsin ustamKulaklık ya da hoparlör almanız lazım, zaten kulaklık illaki almanız lazım oyunlar için.
Kulaklık için ayırdığınız bütçe ne kadar?Kulaklık almayı düşünüyordum zaten kulaklıkla devam edicez o zaman hoparlörler pahalıdır şimdi sen ne onerirsin ustam
Bütçe daha yukarı çıkmıyorsa iyidir, çıkarsa 4999TL'ye Amazon'dan 24G2SP öneririm.@Adriatique hocam bu monitor nasil?
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
hocam bunun hakkinda ne dusunuyosunuz, buyuk ihtimal onerdiginiz monitoru alicam ama bunun fiyati baya iyiBütçe daha yukarı çıkmıyorsa iyidir, çıkarsa 4999TL'ye Amazon'dan 24G2SP öneririm.
Dün yazdığım mesajı alıntılıyorum:hocam bunun hakkinda ne dusunuyosunuz, buyuk ihtimal onerdiginiz monitoru alicam ama bunun fiyati baya iyi
Monster Aryond A24 V1.1 24" 144 Hz 1 Ms Hoparlörlü Full Hd Fast IPS Oyuncu Monitörü
O monitör ilk çıktığında Monster'ın resmi Web sitesine monitörün 5.6ms GTG tepki süresi olduğu görünüyordu, daha sonra onu 1ms GTG ile değiştirdiler.
Dediğim durum Waybackmachine'de de görünüyor. Monster başta neye dayanarak 5.6ms yazdı, daha sonradan neye dayanarak 1ms GTG olarak değiştirdi bilgim yok. @Abdullah Hacıgül
Diyelim ki "katalog hatası" yaptılar, reklamını yaptıkları 1ms GTG'nin de gerçeği yansıtmadığını biliyoruz.
Rehber - Monitör Üreticileri Tüketiciyi Nasıl Kandırıyor? MPRT ve GTG Gerçeği!
Monitör üreticileri monitörün tepki süresinde satış stratejisi uygulayarak(örneğin tepki süresine 1ms GTG, 0.5ms MPRT yazarak) tüketiciyi kandırıyor. Çoğu kişi de katalog değerine inanarak monitör satın alıyor(hatta forumda öneri yapılıyor). Monitör üreticilerinin bunu nasıl yapabildiğini, GTG...forum.donanimarsivi.com
Monster'ın mağazasında monitörü çok kısa bir süreliğine görmüştüm, test etme imkanı bulamadım ama standın malzeme kalitesi güzel duruyordu. Bütçe daha fazla çıkmıyorsa bu fiyata sadece VG249QGR modeli olduğunu düşünürsek alınır. Bütçe artabilir ise İtopya'dan G2412, biraz daha artarsa Amazon'dan 24G2SP modelini tavsiye ederim.
cok teswkkur ediyorumDün yazdığım mesajı alıntılıyorum: