Öneri 1080p için alınacak ekran kartları

pp de gördüm aklıma geldi mahvettiler şu wwe yi orman babayı gördüğümde önümü iliklerdim bray wyat öldüğünden beri çok hevessizim.
Evet çok saçmaladılar, ben en iyi zamanlarını TV den izleyenlerdenim şanslıyım 2008-2011, mahalle ortamında büyüdüğüm için PS kafelerde ne oynardık saati 1 TL di ağlıcam şimdi nerden açtın konuyu :ROFLMAO:

pp de gördüm aklıma geldi mahvettiler şu wwe yi orman babayı gördüğümde önümü iliklerdim bray wyat öldüğünden beri çok hevessizim.

expo falan açık demi :D default dedin ya onu da bi sorayım dedim.
Yok yok o ayar adına konuştum expo x3d turbo mode asus enchancment mode falan açık

Evet çok saçmaladılar, ben en iyi zamanlarını TV den izleyenlerdenim şanslıyım 2008-2011, mahalle ortamında büyüdüğüm için PS kafelerde ne oynardık saati 1 TL di ağlıcam şimdi nerden açtın konuyu :ROFLMAO:
John cenayı en güçlü sanardım birde benim best ikili vardı sin cara, kalisto ah ulan

kalisto iyi de sin cara rey maçlarını takım elbise ile izlerdik.
1757371433176.webp

abartıya kaçmak istemiyorum, şuan 4060ti 16gb var, 1080p 380hz monitörüm var, yakın zamanda 2k kullanmam çünkü valorant ağırlıklı oynuyorum. Ekran kartını seneye yazın için yükseltebilme planım var, 5070 super veya 5070ti üstüne çıkmak mantıklı gelmiyor, 1080p de bu ekran kartları çokmu fazla kalır? yani ekran kartının hakkını almak istiyorum en azından 4060ti dan geçtikden sonra forza veya gta 6 gibi oyunlarda
ustune alacagin ekran kartlari sana fps artisi vermez daha fazla guc daha fazla fps anlamina gelmez sen daha iyi bir ekran kartini alsan 1080p de alacagin fpsyi 2k ya ciktiginda da alacaksin

ustune alacagin ekran kartlari sana fps artisi vermez daha fazla guc daha fazla fps anlamina gelmez sen daha iyi bir ekran kartini alsan 1080p de alacagin fpsyi 2k ya ciktiginda da alacaksin
nası yani 4060ti ile örneğin gow ragnarokta 1080p ultra 80 fps alıyorum, 5070 ti geçsem 130 falan almazmıyım

O freesync gysmc hepsi kapalı yüksek hzde sapıtıyor biraz nebi akgün hocamda açmayın diyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resize bar ne işe yarar
Freesycn gsync sadece hikayeli oyunlarda aç

Geri