Neler Yeni

Yardım 1080ti mi 2060 süper mi

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yasuo Mehmet
Oişe girersen çıkamazsın termal padlerde bitmiş o kartın pad almaya kalsan kaliteli markanın bir iki parçası 400 500
Termal pad bittiğini nereden biliyorsun? İkinci el içi açılmamış kart aldım 85 dereceye kadar çıkıyordu. İçini açtım termal pad gayet iyi ama macun bitmiş. Macun değiştirdim 70 dereceye düştü.
İçi açılmamış bu kartın. Macun bitmiştir.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Volkan
Termal pad bittiğini nereden biliyorsun? İkinci el içi açılmamış kart aldım 85 dereceye kadar çıkıyordu. İçini açtım termal pad gayet iyi ama macun bitmiş. Macun değiştirdim 70 dereceye düştü.
Kaç senelik kart macun yenilemekle vram ısısı düşmez 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanları ve radyatörü temizlersen bir nebze düşer ama bu kartı alıpta öyle saçma bir riske girilmez kim bilir bu ısılarda ne kadar kullandı o arkadaş ve o ısılar öyle düşmez ben vram den bahsediyorum iyi oku çip sıcaklığı değil macun değişince çip ısısı zaten düşecek vram leri termal padler soğutur teste bakınca açıkça görüyorsun termal padlerin görevini yerine getirmeyip hotspotun 102 derece olmasından

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yasuo Mehmet
Kaç senelik kart macun yenilemekle vram ısısı düşmez😄
[otomatik birleştirme]1733725701[/otomatik birleştirme]

Fanları ve radyatörü temizlersen bir nebze düşer ama bu kartı alıpta öyle saçma bir riske girilmez kim bilir bu ısılarda ne kadar kullandı o arkadaş ve o ısılar öyle düşmez ben vram den bahsediyorum iyi oku çip sıcaklığı değil macun değişince çip ısısı zaten düşecek vram leri termal padler soğutur teste bakınca açıkça görüyorsun termal padlerin görevini yerine getirmeyip hotspotun 102 derece olmasından
Hot spot ile vram ilgisi nedir? Vram ısısı yok. Termal macun yenilenirse Hot spot düşer.
Vram sıcaklığına sensör varsa bakılır. Hot spot silikonun ulaştığı en yüksek sıcaklık demek. 82 derece ile kullanmak ile kart hemen bozulmaz.
Hot spot sıcaklığının gpudan 15-20 derece fazla olması normal.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

6700xt ölü 80 derece gpu 102 derecede hotspot bunu mu öneriyorsun
6 bin TL'ye 6700xt alıyorsun 3 fanlı ve içi açılmamış. Kendin açıp bakımını yaparsın en baba 100 200 tl tutar. Sence değmez mi?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Volkan
Hot spot ile vram ilgisi nedir? Vram ısısı yok. Termal macun yenilenirse Hot spot düşer.
Vram sıcaklığına sensör varsa bakılır. Hot spot silikonun ulaştığı en yüksek sıcaklık demek. 82 derece ile kullanmak ile kart hemen bozulmaz.
Hot spot sıcaklığının gpudan 15-20 derece fazla olması normal.
çip sıcaklığından bahsetmiyorum ztn. 82 den bir şey olmaz hotspot yüksek sadece

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yasuo Mehmet
çip sıcaklığından bahsetmiyorum ztn. 82 den bir şey olmaz hotspot yüksek sadece
Vram derecesi nerede yazıyor? Hot spot sıcaklığı vram sıcaklığı demek değildir.
Termal macun yenilersen gpu ve hot spot düşer. 110 dereceye kadar sorun yok diyor amd. Kartin içi açılmamış. Termal macun değiştirirsen hot spot ve gpu sıcaklığı düşer.

6 bin TL'ye 6700xt alıyorsun 3 fanlı ve içi açılmamış. Kendin açıp bakımını yaparsın en baba 100 200 tl tutar. Sence değmez mi?
İkinci el ekran karti almıştım. Hot spot 105 derece oluyordu. Macun değiştirdim 80 derece oldu en fazla. İçi açılmış kart yerine sıcak çalışan içi açılmamış kart alırım. En azından tamir görmediğinden emin olurum.

Son düzenleme:

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Volkan
Vram derecesi nerede yazıyor? Hot spot sıcaklığı vram sıcaklığı demek değildir.
Termal macun yenilersen gpu ve hot spot düşer. 110 dereceye kadar sorun yok diyor amd. Kartin içi açılmamış. Termal macun değiştirirsen hot spot ve gpu sıcaklığı düşer.

İkinci el ekran karti almıştım. Hot spot 105 derece oluyordu. Macun değiştirdim 80 derece oldu en fazla. İçi açılmış kart yerine sıcak çalışan içi açılmamış kart alırım. En azından tamir görmediğinden emin olurum.
Tamam birader ne uzattın dedik ya zaten kartın bakımını yapsa düşer diye vram padlerini değiştirse daha da düşer anlamında söyledim ve AMD 110 dereceye kadar diyorsun o olması gereken maks limit iadeali 85 90 civarları ki benim rx 6700 kartım 83 geçmiyor

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yasuo Mehmet
Tamam birader ne uzattın dedik ya zaten kartın bakımını yapsa düşer diye vram padlerini değiştirse daha da düşer anlamında söyledim ve AMD 110 dereceye kadar diyorsun o olması gereken maks limit iadeali 85 90 civarları ki benim rx 6700 kartım 83 geçmiyor
Bilgisizligin ile uzatan sensin. Vram 102 derece termal pad değiştirmek gerek diyorsun. Vram sicakligi yok ortada.
Termal macun değişirse sıcaklık düşer diyorum hot spot düşmez diyorsun. Nerede düşer demissin?
Termal pade takmışsın. Termal pad uzun süre dayanır. Termal macun gibi hemen bozulmaz. Termal pad değiştirmek gerektiğini nereden çıkarttın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,568
Üyeler
167,158
Son üye
Kaan2723
Top Bottom