10K Civarı Sistem Toplama

Reaksiyon skoru
1
Herkese iyi günler. Belirttiğim gibi 10k civarı sistem toplamak istiyorum. Bu bütçeye sadece kasa ve içindeki parçalar dahil. Ekran kartı olarak Gigabyte'ın 2070 Super modelini düşündüm işlemci olarak Ryzen 5 3600x düşündüm. Kasa tavsiyesi de alabilirim fakat aklımda şu kasa var. 165Hz-240Hz maks 2500 Tl monitor için bütçem var. Şimdiden teşekkürler.

3060 ti bu bütçede en mantıklısı olur. 3600X+3060 Tİ yapılabilir.

Herkese iyi günler. Belirttiğim gibi 10k civarı sistem toplamak istiyorum. Bu bütçeye sadece kasa ve içindeki parçalar dahil. Ekran kartı olarak Gigabyte'ın 2070 Super modelini düşündüm işlemci olarak Ryzen 5 3600x düşündüm. Kasa tavsiyesi de alabilirim fakat aklımda şu kasa var. 165Hz-240Hz maks 2500 TL monitor için bütçem var. Şimdiden teşekkürler.
Kanka sistem öneremem ama sana 2k 144hz mönitör öneriyim çok güzel fiyatı var bence samsung mönitörleri iyidir

3060 ti bu bütçede en mantıklısı olur. 3600X+3060 Tİ yapılabilir.
ve hocam markalar arasında çok fps farkı olur mu . Muhtemelen 3 fanlı bir ekran kartı seçeceğim kasanın ısınmasını istemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka sistem öneremem ama sana 2k 144hz mönitör öneriyim çok güzel fiyatı var bence samsung mönitörleri iyidir
teşekkürler kardeşim

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg249q1r-23-8-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-46858/ ahada bu var monster aryond önerecektim ancak tükenmiş

ve hocam markalar arasında çok fps farkı olur mu .
Narmol versiyonlarda olmaz ama oc versiyonlarda olur firma belki çok hızlandırmış belki de oc yamak az yapmıştır. Ama sende oc yapabilirsin

Geri