Neler Yeni

10k oyuncu koltuğu önerisi pls

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
Bütçe
10000
olabildiğince 10k civarına çıkmamak istiyorum ama aynı zamanda beni uzun süre götürecek rahat ve kullanışlı bişey arayışındayım. Kendi araştırdığım kadarıyla en çok hawk future serisi öneriliyor ama ben yine de sorayım dedim belki başka modeller vardır daha uyguna bulabileceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Exvega andromeda kendim kullanıyorum memnunum

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
8k falan şuan sanırım xdrive anka var bende memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hawk bence pazarlama işini çok iyi yapıyor aman aman bi kalitesi yok hele o başarısız boyun dayama yastığı

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Mert Can
Zio fabric kullanıyorum, memnunum bir sıkıntısını görmedim, koltuk premium hissi veriyor

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zio fabric kullanıyorum, memnunum bir sıkıntısını görmedim, koltuk premium hissi veriyor
gerçekten sitesiyle , koltuğun kendi görünümüyle , kendi yapabildiğin ayarlamalar ile en premium gözüken marka bu ama bana gereken şekilde özellikler seçtiğimde yüksek fiyat oluyor (çok bişey seçmememe rağmen 11700 yaptı fiyatı) ve o fiyatlara çıkmayı pek düşünmüyorum çünkü sonuç olarak bunların hepsi bi koltuk ama sırf oyuncu koltuğu dendiği için ve ekstra fiyatlar istendiği için hoşuma gitmiyor ve içim el vermiyor

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Mert Can
gerçekten sitesiyle , koltuğun kendi görünümüyle , kendi yapabildiğin ayarlamalar ile en premium gözüken marka bu ama bana gereken şekilde özellikler seçtiğimde yüksek fiyat oluyor (çok bişey seçmememe rağmen 11700 yaptı fiyatı) ve o fiyatlara çıkmayı pek düşünmüyorum çünkü sonuç olarak bunların hepsi bi koltuk ama sırf oyuncu koltuğu dendiği için ve ekstra fiyatlar istendiği için hoşuma gitmiyor ve içim el vermiyor
kampanya kısmına geldiğinde zio fabric al geç boşver :D

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,413
İsim
Oğuz
kanka şuan kampanya kısmında 9k dan 8k ya düştü gösteriyor ama fiyat hala düşündürüyor
''warrior'' kodunu kullan %10 daha indirim uyguluyor. Bu şekilde istediğin ekstra şeyleri eklersen çok daha avantajlı oluyor Zio. Ayrıca 4D kol da kaldır bir işe yaramıyor. Ayak uzatma, kol desteği ve kilitli tekerlek eklesen bile 8814 TL oluyor.

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
''warrior'' kodunu kullan %10 daha indirim uyguluyor. Bu şekilde istediğin ekstra şeyleri eklersen çok daha avantajlı oluyor Zio. Ayrıca 4D kol da kaldır bir işe yaramıyor. Ayak uzatma, kol desteği ve kilitli tekerlek eklesen bile 8814 TL oluyor.
kodun daha ne kadar süresi var biliyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1728339566595.png

bir de böyle bi olay var . Boyum 186 sence sağdakine gerek var mı çok farkeder mi?

EsdeathSama

80+ Bronze
Hawk future kullanıyorum, daha önce 1 kez garantilik bir durum yaşadım anında yardımcı oldular gayet memnunum.
Zio, hiçbir özelleştirme yapmazsanız hawk koltuktan ucuza geliyor fakat bu seferde karşılaştırmak mantıksız çünkü zio geri kalıyor. 4D kolçak, visco sünger, (tercihe göre yarasa mekanizma) eklerseniz daha iyi olur. Hawk dahili olarak yarasa mekanizmayla geliyor.

Zio için çok fazla indirim kodu var örneğin "bbl, stratera" vb. influncer veya espor takım isimlerini yazarsanız mutlaka bir kod bulursunuz.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,413
İsim
Oğuz
Top Bottom