10K Telefon Öneri Acil

Takizawa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Bütçe
10000
Telefonda oyun oynamayı severim donanım olarak üzmicek bişe önerir misiniz Wild Rift ve Apex gibi oyunlar oynarım. kamerası orta şeker bir şey kurtarır bide bataryası çöp olmasın
Post automatically merged:

bir de telefonu mediamark teknosa veya vatandan alıcağım o yüzden ona göre önerirseniz sevinirim

Hocam acil yazınca nasıl bir şey olmadı ben ona takıldım 🤔

Telefonda oyun oynamayı severim donanım olarak üzmicek bişe önerir misiniz Wild Rift ve Apex gibi oyunlar oynarım. kamerası orta şeker bir şey kurtarır bide bataryası çöp olmasın

bir de telefonu mediamark teknosa veya vatandan alıcağım o yüzden ona göre önerirseniz sevinirim
Hocam realme gt2 11K 128 Gb

f5 tavsiye ederim, işlemci çok iyi özellikleri baya iyi bakarsiniz ben bugun siparişini geçtim pro modelinin stoğu yok bu arada n11 anasayfasinda kuponlardan 100₺ kuponu alabilirsiniz urunu almayi dusunurseniz. f/p urunudur. :)

Snapdragon 888 mi 7+ gen 1 mi? Performansı hangisi iyi biliyor musunuz? :)

Hocam realme gt2 11K 128 Gb

Snapdragon 888 mi 7+ gen 1 mi? Performansı hangisi iyi biliyor musunuz? :)
7+ gen2 f5 de olan işlemci ve snapdragon 8 gen 1 e eşit özelliklere sahip ancak gen1 ini bilmiyorum gen2 si gayet performansli 888 i geçiyor.

7+ gen2 f5 de olan işlemci ve snapdragon 8 gen 1 e eşit özelliklere sahip ancak gen1 ini bilmiyorum gen2 si gayet performansli 888 i geçiyor.
O zaman daha iyi ama 14K ?

acil diyince bir şey mi oluyor ki hocam
Hocam arkadaşım sistem önerisi bekliyordu "Acil Yardım!!!!" Yazarak kendini banlattı. Ama siz tam olarak öyle yapmamışsınız o arkadaş zaten 30K ya i7 12. Nesil ve 3060 alan bir zeki 😁

O zaman daha iyi ama 14K ?

Hocam arkadaşım sistem önerisi bekliyordu "Acil Yardım!!!!" Yazarak kendini banlattı. Ama siz tam olarak öyle yapmamışsınız o arkadaş zaten 30K ya i7 12. Nesil ve 3060 alan bir zeki 😁
başlığa sadece öyle yazdıysa normal uyarı alması ztn

aklımda poco x5 pro var başka önerisi olan var mı

İşini fazlasıyla görecektir
poco x5 pro mu bu mu

Samsung Galaxy A34 bakabilirsin.

Geri