Neler Yeni

10k ya telefon önerisi

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Bütçe
10000
Başlıkta da yazdığı gibi 10k telefon arıyorum uzun ömürlü olsun bir 4-5 sene gidebilsin kasma gibi sorunları olmasın şarjı dayanıklı olursa iyi olur

şahin doğan

80+ Platinum
Samsung A34

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
bugün medimarktta iphone se gördüm nasıldır kaçıncı nesil hatırlamıyom ama 10k gibi bi fiyatı vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada 15k ya kadar zorlayabilirim bütçeyi en max
iPhone 12 15-20 ikinci el temiz bulursan uzun ömürlü istiyorsan androide yaklaşma

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
iPhone 12 15-20 ikinci el temiz bulursan uzun ömürlü istiyorsan androide yaklaşma
Aayn uzun ömür kalite arıyorsan andiorid unut iphone bak ikinci el alcaksan full orjinal tamirsiz bütün fonksiyonları calısan eli yüzü düzgün bi iphone al sıfır stiyorsan sanırım se 2020 alabiliyorsun ben olsam telefoncudan ikinci el iphone alırdım garantisi varsa illa sıfır diyosan dedim zaten

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam iki tane telefoncum var tanıdık alınır mı oradan düzgün

Aayn uzun ömür kalite arıyorsan andiorid unut iphone bak ikinci el alcaksan full orjinal tamirsiz bütün fonksiyonları calısan eli yüzü düzgün bi iphone al sıfır stiyorsan sanırım se 2020 alabiliyorsun ben olsam telefoncudan ikinci el iphone alırdım garantisi varsa illa sıfır diyosan dedim zaten
sanırım o iphone se iphone 11 pro max ile eş değermiş ama hangi seri se bilmiyorum ark öyle dedi kb pek bilgim yok telefonlarda

2.el olabilir mi?
düzgün bi yerse olur

samsung a52 bakabilirsin
içimden de hiç samsung almak gelmiyor ya

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
hocam iki tane telefoncum var tanıdık alınır mı oradan düzgün

sanırım o iphone se iphone 11 pro max ile eş değermiş ama hangi seri se bilmiyorum ark öyle dedi kb pek bilgim yok telefonlarda
Fiyatları sorun ve buraya söyleyin. Piyasaya göre nasıl olduğunu söyleyelim. (bütün özellikleri ile birlikte). Fonksiyonları sağlamsa, kozmetikte sorun yoksa, pili iyiyse, fiyatı da uygunsa veya piyasaya göre iyiyse neden alınmasın?

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Fiyatları sorun ve buraya söyleyin. Piyasaya göre nasıl olduğunu söyleyelim. (bütün özellikleri ile birlikte). Fonksiyonları sağlamsa, kozmetikte sorun yoksa, pili iyiyse, fiyatı da uygunsa veya piyasaya göre iyiyse neden alınmasın?
fiyat olarak bir tanesinde en son gittiğimde 2 hafta önce falan 15kydı ip 11 temiz gözüküyordu kozmetik olarak ama içini bilmiyorum pil 90 falandı sanırım

sıfır xiaomiler nasıl hocam sizce değermi 10k

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
fiyat olarak bir tanesinde en son gittiğimde 2 hafta önce falan 15kydı ip 11 temiz gözüküyordu kozmetik olarak ama içini bilmiyorum pil 90 falandı sanırım

sıfır xiaomiler nasıl hocam sizce değermi 10k
Bence iPhone kalitesi bir başka. İPhone için 15 fazla. Sıfırı o fiyatlarda zaten.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Bence iPhone kalitesi bir başka. İPhone için 15 fazla. Sıfırı o fiyatlarda zaten.
pardonda sıfır nerde var 15 den ucuz

uzun ömür istiyorsan android alma diyen, mobil cihaz kategorisinden bihaber olanlar hangi yılda yaşıyor acaba?

kullanım amacınız nedir?
hocam genel diyelim fotoda çekilir oyunda oynanır videoda izlenir

Top Bottom