YasinAcarK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
- Bütçe
- 10000
Başlıkta da yazdığı gibi 10k telefon arıyorum uzun ömürlü olsun bir 4-5 sene gidebilsin kasma gibi sorunları olmasın şarjı dayanıklı olursa iyi olur
bugün medimarktta iphone se gördüm nasıldır kaçıncı nesil hatırlamıyom ama 10k gibi bi fiyatı vardıSamsung A34
bu arada 15k ya kadar zorlayabilirim bütçeyi en maxSamsung A34
iPhone 12 15-20 ikinci el temiz bulursan uzun ömürlü istiyorsan androide yaklaşmabugün medimarktta iphone se gördüm nasıldır kaçıncı nesil hatırlamıyom ama 10k gibi bi fiyatı vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada 15k ya kadar zorlayabilirim bütçeyi en max
Aayn uzun ömür kalite arıyorsan andiorid unut iphone bak ikinci el alcaksan full orjinal tamirsiz bütün fonksiyonları calısan eli yüzü düzgün bi iphone al sıfır stiyorsan sanırım se 2020 alabiliyorsun ben olsam telefoncudan ikinci el iphone alırdım garantisi varsa illa sıfır diyosan dedim zateniPhone 12 15-20 ikinci el temiz bulursan uzun ömürlü istiyorsan androide yaklaşma
samsung a52 bakabilirsinBaşlıkta da yazdığı gibi 10k telefon arıyorum uzun ömürlü olsun bir 4-5 sene gidebilsin kasma gibi sorunları olmasın şarjı dayanıklı olursa iyi olur
2.el olabilir mi?Başlıkta da yazdığı gibi 10k telefon arıyorum uzun ömürlü olsun bir 4-5 sene gidebilsin kasma gibi sorunları olmasın şarjı dayanıklı olursa iyi olur
hocam iki tane telefoncum var tanıdık alınır mı oradan düzgüniPhone 12 15-20 ikinci el temiz bulursan uzun ömürlü istiyorsan androide yaklaşma
sanırım o iphone se iphone 11 pro max ile eş değermiş ama hangi seri se bilmiyorum ark öyle dedi kb pek bilgim yok telefonlardaAayn uzun ömür kalite arıyorsan andiorid unut iphone bak ikinci el alcaksan full orjinal tamirsiz bütün fonksiyonları calısan eli yüzü düzgün bi iphone al sıfır stiyorsan sanırım se 2020 alabiliyorsun ben olsam telefoncudan ikinci el iphone alırdım garantisi varsa illa sıfır diyosan dedim zaten
düzgün bi yerse olur2.el olabilir mi?
içimden de hiç samsung almak gelmiyor yasamsung a52 bakabilirsin
Fiyatları sorun ve buraya söyleyin. Piyasaya göre nasıl olduğunu söyleyelim. (bütün özellikleri ile birlikte). Fonksiyonları sağlamsa, kozmetikte sorun yoksa, pili iyiyse, fiyatı da uygunsa veya piyasaya göre iyiyse neden alınmasın?hocam iki tane telefoncum var tanıdık alınır mı oradan düzgün
sanırım o iphone se iphone 11 pro max ile eş değermiş ama hangi seri se bilmiyorum ark öyle dedi kb pek bilgim yok telefonlarda
fiyat olarak bir tanesinde en son gittiğimde 2 hafta önce falan 15kydı ip 11 temiz gözüküyordu kozmetik olarak ama içini bilmiyorum pil 90 falandı sanırımFiyatları sorun ve buraya söyleyin. Piyasaya göre nasıl olduğunu söyleyelim. (bütün özellikleri ile birlikte). Fonksiyonları sağlamsa, kozmetikte sorun yoksa, pili iyiyse, fiyatı da uygunsa veya piyasaya göre iyiyse neden alınmasın?
sıfır xiaomiler nasıl hocam sizce değermi 10kFiyatları sorun ve buraya söyleyin. Piyasaya göre nasıl olduğunu söyleyelim. (bütün özellikleri ile birlikte). Fonksiyonları sağlamsa, kozmetikte sorun yoksa, pili iyiyse, fiyatı da uygunsa veya piyasaya göre iyiyse neden alınmasın?
Bence iPhone kalitesi bir başka. İPhone için 15 fazla. Sıfırı o fiyatlarda zaten.fiyat olarak bir tanesinde en son gittiğimde 2 hafta önce falan 15kydı ip 11 temiz gözüküyordu kozmetik olarak ama içini bilmiyorum pil 90 falandı sanırım
sıfır xiaomiler nasıl hocam sizce değermi 10k
kullanım amacınız nedir?bu arada 15k ya kadar zorlayabilirim bütçeyi en max
pardonda sıfır nerde var 15 den ucuzBence iPhone kalitesi bir başka. İPhone için 15 fazla. Sıfırı o fiyatlarda zaten.
hocam genel diyelim fotoda çekilir oyunda oynanır videoda izleniruzun ömür istiyorsan android alma diyen, mobil cihaz kategorisinden bihaber olanlar hangi yılda yaşıyor acaba?
kullanım amacınız nedir?