- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 2. el iphone xs mi 10k ya yoksa a34 müGüzeldir de 10K ya bulamazsınız.
hocam 2. el iphone xs mi 10k ya yoksa a34 müGüzeldir de 10K ya bulamazsınız.
XS ile A34 ü kıyaslayamazsın. Dönem olarak farklılar, biri ios biri android, biri 0 diğeri 2. El...hocam 2. el iphone xs mi 10k ya yoksa a34 mü
xs max yokta xs var buldum birkaç taneXS ile A34 ü kıyaslayamazsın. Dönem olarak farklılar, biri ios biri android, biri 0 diğeri 2. El...
Ben XS alırım ama 10K ya yok XS
neden xs peki hocam? + ları - neler ikisininXS ile A34 ü kıyaslayamazsın. Dönem olarak farklılar, biri ios biri android, biri 0 diğeri 2. El...
Ben XS alırım ama 10K ya yok XS
+iOS olmasıxs max yokta xs var buldum birkaç tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden xs peki hocam? + ları - neler ikisinin
a34 peki hocam öyle cok kötümü xs den? yoksa eşit gibi bişeymi+iOS olması
+X3 Pro gibi ISINMA SORUNU OLAMMASI
+Sabit FPS
+Sosyal medyada daha ak8cı deneyim.
+Çok kaliteli bir ekran ve kasa
-Eski
nerden baksan 3 sene idare etmesi lazım çünkü bide batarya önemli benim içina34 peki hocam öyle cok kötümü xs den? yoksa eşit gibi bişeymi
XS rahat 3 sene daha gider. Ama A34 de güzel bir cihaz fakat ben XS alırdıma34 peki hocam öyle cok kötümü xs den? yoksa eşit gibi bişeymi
nerden baksan 3 sene idare etmesi lazım çünkü bide batarya önemli benim için
hocam benim için önemli olan batarya ve ekran işlemci uzun vadede kasmasın yeter oyun vesairede oynamıyorum. kameraylada pek işim yok arada bir kullanırım orta bir şey olsa yeter bu kriterlerde en iyisi nedir (biliyorum baya soru soruyorum hocam ama kararsızım bu tür konularda)XS rahat 3 sene daha gider. Ama A34 de güzel bir cihaz fakat ben XS alırdım
Arayüzü senin için en önemli nokta olmalı, bunda da Apple önde.hocam benim için önemli olan batarya ve ekran işlemci uzun vadede kasmasın yeter oyun vesairede oynamıyorum. kameraylada pek işim yok arada bir kullanırım orta bir şey olsa yeter bu kriterlerde en iyisi nedir (biliyorum baya soru soruyorum hocam ama kararsızım bu tür konularda)
buradan alınır mı??Arayüzü senin için en önemli nokta olmalı, bunda da Apple önde.
Ama tüm ihtiyaçalrını karşılar A34
birde a34 için cok ısınıyor diyorlar? anormal bir sıcaklık mı oluyor?
Xs in bataryasi a34 un yariai kadar dayaniyor sanirim o yuzden a34 alabilirm muhtemelen ama dedigim gibi cok isindigi söyleniyorArayüzü senin için en önemli nokta olmalı, bunda da Apple önde.
Ama tüm ihtiyaçalrını karşılar A34
Yok, benzer performans verirler. mAH değerine bakma.Xs in bataryasi a34 un yariai kadar dayaniyor sanirim o yuzden a34 alabilirm muhtemelen ama dedigim gibi cok isindigi söyleniyor
Peki butceyi az daha arttirip s20fe almak daha mantikli olurmu?Yok, benzer performans verirler. mAH değerine bakma.
%100 pil sağlığında testlerde 9 buçuk saat ekran düresi veriyor XS ama sen %100 pil sağlıklı XS bulamazsın.
Temiz bir XS 7,5-8 saat bir pil süresi verir.
Dedigim gibi bana sadece gundelik kullanim iyi batarya ve ekran ve birde orta bir kamera lazimPeki butceyi az daha arttirip s20fe almak daha mantikli olurmu?
S20 FE de batarya olarak kötü diyorlardı, annem de var asece sosyal medya ve alo alo demesine rağmen arada bir gn içinde şarja takıyor.Peki butceyi az daha arttirip s20fe almak daha mantikli olurmu?
Dedigim gibi bana sadece gundelik kullanim iyi batarya ve ekran ve birde orta bir kamera lazim