Neler Yeni

10₺'ye Forza Horizon 4 Ultimate satan siteye güvenilir mi?

AKAsienna

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
600 tl'den 9.99 tl'ye düşmüş :oops:

bu tarz oyunları oldukça ucuza satan birçok site var, tabii ki de harici hesap olarak veriyorlar, fakat bu sitede online erişimi olduğu söylenen FH 4 Ultimate'i 10tlye satıyorlar. Bu tarz sitelerden alışveriş yapmalı mıyım?

10 TL ye alırsan 10 liralık hizmet görürsün. Hesabın sifresi falan değişebilir lakin istediğin zaman verirler.

bu tarz oyunları oldukça ucuza satan birçok site var, tabii ki de harici hesap olarak veriyorlar, fakat bu sitede online erişimi olduğu söylenen FH 4 Ultimate'i 10tlye satıyorlar. Bu tarz sitelerden alışveriş yapmalı mıyım?

Daha siteye girmeden dolandırıcı diyorum babasının oğlumusun çoklu hesap harici ucuza versin.

Daha siteye girmeden dolandırıcı diyorum babasının oğlumusun çoklu hesap harici ucuza versin.
bende öyle düşünüyorum peki çoklu steam hesabı satan güvenilir bir site önerebilir misin?

Tek Kelime
GÜVENME

bende öyle düşünüyorum peki çoklu steam hesabı satan güvenilir bir site önerebilir misin?
Çoklu hesap satanlara güvenmemek lazım indirimde 50 60 tl ye al forzanı online oyna şifre değiştiriceklermi derdi olmadan.

Çoklu hesap satanlara güvenmemek lazım indirimde 50 60 TL ye al forzanı online oyna şifre değiştiriceklermi derdi olmadan.
forza açısından değil mesela mafia DE almak istiyorum fakat benim için pahalı

güvenilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar neden 600tl lik oyunu 10 l ye versinler :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide inidirim süsü vermişler adlşkasdiasşldkaslşd

• Hahaha
Reaksiyonlar: RefX
şöyle oluyor 10 tl ye satıp steami çevrim dışına alıp oynayın diyorlar bu nedenle aynı oyunu aynı anda aynı hesapta 20 kişi oynayabiliyor güvenmemeni tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,487
Üyeler
173,383
Son üye
Emre ceyhan
Geri