- Reaksiyon skoru
- 3,653
Teşekkürleriyi yine de ya moral bozmaya gerek yok hayırlı olsun
Teşekkürleriyi yine de ya moral bozmaya gerek yok hayırlı olsun
güzel yakalamışsın 2 gömlek 999tl devam ediyor hala montlarda genelde satmayan renklerde indirimler var bazıları hoş duruyor düşünülürkiğılı mağazasına girdim, fiyatlar baya düşmüş. mont 1500, gömlek 999 tl. normalde bu kalite o fiyata olmazdı, iyi zaman yakalamışım galiba.
nerede ve ne zaman başlıyorÖnümüz 11.11 indirimleri ne almayı düşünüyorsunuz ve şuana kadar kasım ayında indirimden faydalandığınız ürünler nedir ?
belki hoşuma yada hoşumuza giden ürünler olur fikir alışverişi yaparız
almışken düzgün bişey almalı ben senede bir mouse pad değiştiriyorum ya memnun kalmıyorum ya büyük yada küçük geliyor bi türlü ortasını bulamadım sen yine iyi 4 sene dayanmışsınmous pad 4 senedir aynı keçenin üstünde kullanıyorum değişim vakti geldi çattı
taksit imkanı var mıdır bilmiyorum ama genel olarak hepsiburada nın kendi satıcısından almaya bak genelde orada indirime girer diye tahmin ediyorumvalla parfüm düşünüyorum tişörtlerini beğendiğim markalar var indirime sokarsa onları düşünüyorum sonra bende s24 fe düşünüyorum nereden alabilirim link önerisi var mı birde taksit imkanı olabliyor mu telefonlarda?
10 kasım 23:59 da burada görüşelimdoğum günümü kutlucam