11.11 indirimlerinde yada kasım ayı ne alacaksınız ?

• Beğen
Reaksiyonlar: ~Emo
kiğılı mağazasına girdim, fiyatlar baya düşmüş. mont 1500, gömlek 999 tl. normalde bu kalite o fiyata olmazdı, iyi zaman yakalamışım galiba.

kiğılı mağazasına girdim, fiyatlar baya düşmüş. mont 1500, gömlek 999 tl. normalde bu kalite o fiyata olmazdı, iyi zaman yakalamışım galiba.
güzel yakalamışsın 2 gömlek 999tl devam ediyor hala montlarda genelde satmayan renklerde indirimler var bazıları hoş duruyor düşünülür

Önümüz 11.11 indirimleri ne almayı düşünüyorsunuz ve şuana kadar kasım ayında indirimden faydalandığınız ürünler nedir ?
belki hoşuma yada hoşumuza giden ürünler olur fikir alışverişi yaparız
nerede ve ne zaman başlıyor

mous pad 4 senedir aynı keçenin üstünde kullanıyorum değişim vakti geldi çattı

mous pad 4 senedir aynı keçenin üstünde kullanıyorum değişim vakti geldi çattı
almışken düzgün bişey almalı ben senede bir mouse pad değiştiriyorum ya memnun kalmıyorum ya büyük yada küçük geliyor bi türlü ortasını bulamadım sen yine iyi 4 sene dayanmışsın

Kasa, 7500F

valla parfüm düşünüyorum tişörtlerini beğendiğim markalar var indirime sokarsa onları düşünüyorum sonra bende s24 fe düşünüyorum nereden alabilirim link önerisi var mı birde taksit imkanı olabliyor mu telefonlarda?

valla parfüm düşünüyorum tişörtlerini beğendiğim markalar var indirime sokarsa onları düşünüyorum sonra bende s24 fe düşünüyorum nereden alabilirim link önerisi var mı birde taksit imkanı olabliyor mu telefonlarda?
taksit imkanı var mıdır bilmiyorum ama genel olarak hepsiburada nın kendi satıcısından almaya bak genelde orada indirime girer diye tahmin ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğum günümü kutlucam
10 kasım 23:59 da burada görüşelim :D

Klavye almayı düşünüyorum, tabii indirime girerse. Havit kb884l alacağım yüksek ihtimalle

Geri