11 inci sınıfın sonu meseme geçmek

arkadaşına konuyu göster belki ikna olur babasına falanda gösterebilirsin

Arkadaşalr merhaba öncelikle konu benle alakalı değil arkadaşım ile ilgili.
11 e gidiyoruz ve 1 ay sonra 12 olacağız arkadaşım sabah geldi . Meseme gideceğim ben dedi şok olduk tabi 11 e kadar gelmişsin meseme gitmek? Mantıken çok saçma
Adamların elektirik dükanları var. Hazır mesleği var ama anlamıyor gideceğim ben diyor . Sebebi ni sordum 1 yıl daha dayanamam ben diyor . Ne kadar dil döksek de vaz geçiremiyoruz ne yapması lazım sizce bu yoldan geçenler den fikir almak istiyoruz.
Çıraklık pişmanlık cok mantıksız bir hareket meseme giderse 10. sınıftan başlar bunun yerine açık liseye gecebilir (biraz gec gördüm kusura bakmayın)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 ay meseme gittim sanayide ustalar çok kötü davranıyor 3 kuruş para için it gibi çalışıyorsunuz haftada 1 gün okula gidiyordum ve okuldaki sınıf arkadaşlarımın hepsi keko bıçak falan aşıyorlar ot falan içiyorlardı o yüzden açığa geçtim bence arkadaşın meseme geçmesin yks ye çalışsa daha rahat bi geleceği olabilir
Sen benimle tıpa tıp aynı kaderi yaşamıssın ağam iş yerinde it muamelesi görüyorsun 3 kuruş para veriyolar hasta oldugumda izin zor veriolardı 3 ay çalıştım sonra açık liseye geçtim iyiki

Çıraklık pişmanlık cok mantıksız bir hareket meseme giderse 10. sınıftan başlar bunun yerine açık liseye gecebilir (biraz gec gördüm kusura bakmayın)

Sen benimle tıpa tıp aynı kaderi yaşamıssın ağam iş yerinde it muamelesi görüyorsun 3 kuruş para veriyolar hasta oldugumda izin zor veriolardı 3 ay çalıştım sonra açık liseye geçtim iyiki
+olarak arkadaşın dediği gibi aşırı pis bi ortam var hapcısı alkolcusu okulda hocalara bile bıçak çeken var meslek lisesinden daha kötü bi yer kesinlikle önermiyorum açık liseye geçsin madem 1 sene tahamül edemiyor ve mesemde 6 gün devamszlık hakkı var gec kalsan yarıım gün gidiyo

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,180
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri