11.sınıf öğrencisi derslerle alakalı

Reaksiyon skoru
29
ben 11.sınıfa gidiyorum ilk sınavları olduk ve ortalaması 38 sadeec ilk sınavların sözlüler ve 2.sınav girildiğinde ortalamanın 50 olma ihtimali var mı teşekkür ederim :)

İkinci sınavlardan yüksek notlar alırsan neden olmasın?

ben 11.sınıfa gidiyorum ilk sınavları olduk ve ortalaması 38 sadeec ilk sınavların sözlüler ve 2.sınav girildiğinde ortalamanın 50 olma ihtimali var mı teşekkür ederim :)
var eğerki hocalar yüksek verirse ulan tam zamanında kapandı okullar tam bide bizde sınav olucaktık tertemiz

Bence uzaktan eğitim döneminde kolay kolay bırakmazlar kimseyi.
Mesela benim geçen sene ortalamam 83 şimdi 60 :(

2.sınavların daha olacağı kesin değil.
2 tane sözlü verilecek ortalamanın altında sözlü verilmiyor diye biliyorum.

olabilir ikinci sınavlara daha fazla asıl, daha fazla çalış yaparsın. Olmadı evde zaten halı desenleri ve deri kemer bekliyor.

2. sınavları boş ver 1. sözlülerle bile 50 yi geçersin
eyv bro ikinci sınavlarda daha iyi alcağıma eminim zaten olursa tabi yorumun için saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.sınavların daha olacağı kesin değil.
2 tane sözlü verilecek ortalamanın altında sözlü verilmiyor diye biliyorum.
bro 2.sınavlar olmassa bizimkilerde iptal edilir bütün okullar sınav olmadı çünkü

İçini rahatlatayım tüm sınavlar iptal olacak vakada 3. sıradayız bu gidişle daha da artacak kimse okul açamaz bu ortamda.

Dostum aynı durumu yaşadım, tüm sınavları zor yaptılar.
İngilizce ana dersim ve 100 soru 40 dakika, hoca 5 dakika geç dağıttı bilerek ve 28 aldım.
Bırakmazlar ama depresyona girmeme yol açtıkları için teşekkürler!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,309
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri