attokafaatıyo
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
ben 11.sınıfa gidiyorum ilk sınavları olduk ve ortalaması 38 sadeec ilk sınavların sözlüler ve 2.sınav girildiğinde ortalamanın 50 olma ihtimali var mı teşekkür ederim 
var eğerki hocalar yüksek verirse ulan tam zamanında kapandı okullar tam bide bizde sınav olucaktık tertemizben 11.sınıfa gidiyorum ilk sınavları olduk ve ortalaması 38 sadeec ilk sınavların sözlüler ve 2.sınav girildiğinde ortalamanın 50 olma ihtimali var mı teşekkür ederim![]()
Bence uzaktan eğitim döneminde kolay kolay bırakmazlar kimseyi.ben 11.sınıfa gidiyorum ilk sınavları olduk ve ortalaması 38 sadeec ilk sınavların sözlüler ve 2.sınav girildiğinde ortalamanın 50 olma ihtimali var mı teşekkür ederim![]()
2.sınavların daha olacağı kesin değil.ben 11.sınıfa gidiyorum ilk sınavları olduk ve ortalaması 38 sadeec ilk sınavların sözlüler ve 2.sınav girildiğinde ortalamanın 50 olma ihtimali var mı teşekkür ederim![]()
2. sınavları boş ver 1. sözlülerle bile 50 yi geçersinben 11.sınıfa gidiyorum ilk sınavları olduk ve ortalaması 38 sadeec ilk sınavların sözlüler ve 2.sınav girildiğinde ortalamanın 50 olma ihtimali var mı teşekkür ederim![]()
Off,Çok kötüolabilir ikinci sınavlara daha fazla asıl, daha fazla çalış yaparsın. Olmadı evde zaten halı desenleri ve deri kemer bekliyor.
eyv bro ikinci sınavlarda daha iyi alcağıma eminim zaten olursa tabi yorumun için saol2. sınavları boş ver 1. sözlülerle bile 50 yi geçersin
bro 2.sınavlar olmassa bizimkilerde iptal edilir bütün okullar sınav olmadı çünkü2.sınavların daha olacağı kesin değil.
2 tane sözlü verilecek ortalamanın altında sözlü verilmiyor diye biliyorum.
ayıpsın iptal eedilirmi aaaaİçini rahatlatayım tüm sınavlar iptal olacak vakada 3. sıradayız bu gidişle daha da artacak kimse okul açamaz bu ortamda.
Olacak görürsün.ayıpsın iptal eedilirmi aaaa![]()