Neler Yeni

11. sınıfa geçiyorum

kebapp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Tuğra Çetin
bu yıl bitti nerdeyse 1 ay kaldı ve 10. sınıfı az çalışarak boş geçirdim notlarım ortalama ama eksiğim var denemelerim de son zamanlarda kötüleşti seneye ne yapmalıyım nasıl motive olabilirim ve yazın son 1 ay veya 1.5 ay tyt çalışsam yeterli olur mu

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
bu yıl bitti nerdeyse 1 ay kaldı ve 10. sınıfı az çalışarak boş geçirdim notlarım ortalama ama eksiğim var denemelerim de son zamanlarda kötüleşti seneye ne yapmalıyım nasıl motive olabilirim ve yazın son 1 ay veya 1.5 ay tyt çalışsam yeterli olur mu
Kardeşim Sana 2 yaş büyük bir abin olarak tavsiyem şimdiden başlaman. Şimdiden Başlarsan o kadar mükemmel olur ki.
Bende 11'de Başladım ama süremi çok fazla gereksiz harcayarak bocaladım. Aklın Varsa 3 Ayda TYT'nin Tamamını Bitirip 11'in Tamamında Ayt Çalışırsın. 2 Senede 10.000'e Rahat Girersin Dediklerimi Yaparsan.

Tyt'ye Fazla Odaklanma, Aytye Odaklan. Ayt Sana sınavı kazandırır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Murathan Sel
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, Oyunlar
Instagram
murathan_sel
Steam
MuratHan The Unbeaten
Discord
! MuratHan #0612

mezuna kalmış biri olarak motive olmayı bekleme sadece yapıcam de 2 yıl gerçekten çok uzun bir süre ve çok iyi bir şekilde hazırlanırsan tutamazlar seni yazın tyt yi bitirirsen 11 12 de ayt rahat bir şekilde girer kazanırsın

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
ismail
geç bakalım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Kardeşim Sana 2 yaş büyük bir abin olarak tavsiyem şimdiden başlaman. Şimdiden Başlarsan o kadar mükemmel olur ki.
Bende 11'de Başladım ama süremi çok fazla gereksiz harcayarak bocaladım. Aklın Varsa 3 Ayda TYT'nin Tamamını Bitirip 11'in Tamamında Ayt Çalışırsın. 2 Senede 10.000'e Rahat Girersin Dediklerimi Yaparsan.

Tyt'ye Fazla Odaklanma, Aytye Odaklan. Ayt Sana sınavı kazandırır.
hocam 12. sınıftada ayt çalışın diyorlar tyt unutmaz mıyız?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Şunu söylemeliyim ki günde 20 soru gibi basit başlarsan ileride bu sayıyı arttırmak için daha fazla motivasyonun olacaktır.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
hocam 12. sınıftada ayt çalışın diyorlar tyt unutmaz mıyız?
Tyt'yi sallayın. Tyt Her Türlü yapılır. Deneme Analizlerinizi İyi Yapın, Bol bol deneme yapın. Her Türlü 90 üstüne çıkarsınız konu eksiğiniz olmazsa.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Tyt'yi sallayın. Tyt Her Türlü yapılır. Deneme Analizlerinizi İyi Yapın, Bol bol deneme yapın. Her Türlü 90 üstüne çıkarsınız konu eksiğiniz olmazsa.
hocam bende bu yaz tyt çalışmayı düşünüyorum ama kimya cırt ne yapacam 😫 bu arada hiç deneme çözmedim ben birde ayt falan benzerliği var mı tyt ile

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
hocam bende bu yaz tyt çalışmayı düşünüyorum ama kimya cırt ne yapacam 😫 bu arada hiç deneme çözmedim ben birde ayt falan benzerliği var mı tyt ile
Ayt İle Tyt Bağlantılı. Ancak Ayt Çalıştığın Kadar Karşılığını Verir. Adamın Dibidir.
TYT O. e 'dır. Karşılık vermez, çalışırsın çalışırsın netlerin yükselmez.
O yüzden tyt'yi 3 Ayda bitirip Direkt Ayt Basın şimdiden. Dediğimi yapın sınavı kazanacaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Ben de 11 i bitirdim.Sana önerim yaz boyu tyt çalış ve 11.sınıfa düzenli bir sistem ile başla.Günde 2 saat çalışsan yeterli.Sonra çok daha fazla yorulmaktan kurtulursun.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Fenasi Kerim durmaz
hocam okulların bize 4 senede verdiği eğitimi 3 4 ayda evde kendiniz çok rahat bir şekilde ve daha verimli bir şekilde bitirebilirsiniz çom rahat yeterli olur bu süre tyt nin temelini atmaya başla yazın 11 e başlayıncada aytye yavaş yavaş girebilirsin .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,672
Üyeler
168,168
Son üye
Alex16756
Top Bottom