Kerem Aktasd
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 158
- İsim
- Kerem Aktaş
Malum okulların açılmasına az bir süre kaldı. Benım de kafama girdi bu konu. Ne yapmalıyım çok bilemiyorum. LGSde %2.5 ile kazandığım bir anadolu lisesinde okumaktayım. derece istiyorum, daha doğrusu ailem tarafından isteniyor. 9-10. sınıfta baya bi saldım. her iki dönem oratalamam 94. matı 10. sınıfta 70e kadar düşürdüm. diğer fizik biyo kimya falan gayet iyidir. Temelim sağlamdır. 11. sınıfta sıkılaşmam gerektiğini biliyorum. Büyük ihtimalle dershaneye bu yıl için gitmeyeceğim. okul, okulun kursu ve yt olarak gideceğim. 11. sınıfta her dersten 2 tane soru bankası almayı düşünüyorum. orta ve orta-zor bir şekilde. tyt olarak da matematik tytsini ve dil bilgisini bitirmek. günde 2 test paragraf, 1 test problem ve geometri çözerim diye düşündüm. daha farklı ne yapmalıyım? dershaneye gitmeyecek olmam beni zorlar mı? yoksa aksine daha fazla bana zaman kalacağı için daha mı iyi olur? biraz kaygalıyım ne yalan söyliyim. bu yaz hiçbir şey yapmadım sadece oyun oynadım valla. almanca kursum falan vardı ona gittim geldim o kadar.