Neler Yeni

11. sınıfa geçtim ne yapmalıyım?

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Kerem Aktaş
Malum okulların açılmasına az bir süre kaldı. Benım de kafama girdi bu konu. Ne yapmalıyım çok bilemiyorum. LGSde %2.5 ile kazandığım bir anadolu lisesinde okumaktayım. derece istiyorum, daha doğrusu ailem tarafından isteniyor. 9-10. sınıfta baya bi saldım. her iki dönem oratalamam 94. matı 10. sınıfta 70e kadar düşürdüm. diğer fizik biyo kimya falan gayet iyidir. Temelim sağlamdır. 11. sınıfta sıkılaşmam gerektiğini biliyorum. Büyük ihtimalle dershaneye bu yıl için gitmeyeceğim. okul, okulun kursu ve yt olarak gideceğim. 11. sınıfta her dersten 2 tane soru bankası almayı düşünüyorum. orta ve orta-zor bir şekilde. tyt olarak da matematik tytsini ve dil bilgisini bitirmek. günde 2 test paragraf, 1 test problem ve geometri çözerim diye düşündüm. daha farklı ne yapmalıyım? dershaneye gitmeyecek olmam beni zorlar mı? yoksa aksine daha fazla bana zaman kalacağı için daha mı iyi olur? biraz kaygalıyım ne yalan söyliyim. bu yaz hiçbir şey yapmadım sadece oyun oynadım valla. almanca kursum falan vardı ona gittim geldim o kadar.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,411
İsim
Kaan
dershaneye gitmeyecek olmam beni zorlar mı?
Bence zorlamaz hatta bana göre daha verimli bile oluyor bende 11e geçtim bu sene. Forumdakiler ve çevremdekilerin vs. tavsiyesi ile ayt kitaplarını hallettim istersen örnek olsun diye de sana atabilirim.

Çalışmayı arttırmak istiyorsan da haftasonu 1 tane tyt denemesi falan çözebilirsin hem kendini denemiş olursun.

Birde trendyolda falan bazen bazı kitapçılarda takip et kazan ile denemeler baya bi ucuzluyor geçen 3d'nin 4 denemesini 100tlye aldım.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Kerem Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence zorlamaz hatta bana göre daha verimli bile oluyor bende 11e geçtim bu sene. Forumdakiler ve çevremdekilerin vs. tavsiyesi ile ayt kitaplarını hallettim istersen örnek olsun diye de sana atabilirim.

Çalışmayı arttırmak istiyorsan da haftasonu 1 tane tyt denemesi falan çözebilirsin hem kendini denemiş olursun.

Birde trendyolda falan bazen bazı kitapçılarda takip et kazan ile denemeler baya bi ucuzluyor geçen 3d'nin 4 denemesini 100tlye aldım.
hocam tyt denemesi çözmeyi düşünmüyorum. tyt sosyale 12 sonunda çalışmayı düşünüyorum hatta. kaynak kitap olarak önerileriniz ne olur? ben daha araştırmadım. geçen sene 10. sınıfta bi aptallık yapıpı en zor kaynakları almışım. diyorum ben niye çözemiyorum bunları. hiçbirini bitiremedim dolayısıyla.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,411
İsim
Kaan
hocam tyt denemesi çözmeyi düşünmüyorum. tyt sosyale 12 sonunda çalışmayı düşünüyorum hatta. kaynak kitap olarak önerileriniz ne olur? ben daha araştırmadım. geçen sene 10. sınıfta bi aptallık yapıpı en zor kaynakları almışım. diyorum ben niye çözemiyorum bunları. hiçbirini bitiremedim dolayısıyla.
Valla sen yine 10. sınıfta kaynak falan almışsın ben hiç almadım ytden izlediğim soru çözümleri kalemle vs çözdüm öyle bile bir şekilde oluyor ama zor olabiliyor tabii.
(Forumda 2 arkadaş yazmıştı bunları isimlerini hatırlamıyorum kusura bakmasınlar görürlerse.)

Ekler

• 1724530348007.png
    1724530348007.png
    10.8 KB · Hit: 39
  • 1724530380815.png
    1724530380815.png
    22.6 KB · Hit: 33

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Kerem Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla sen yine 10. sınıfta kaynak falan almışsın ben hiç almadım ytden izlediğim soru çözümleri kalemle vs çözdüm öyle bile bir şekilde oluyor ama zor olabiliyor tabii.
(Forumda 2 arkadaş yazmıştı bunları isimlerini hatırlamıyorum kusura bakmasınlar görürlerse.)
sağolun hocam teşekkür ederimm. ayrıca ben matematikte eyüp b. yi anlayamıyorum ya. mert hocayı izliyodum sürekli sınavdan bir gün önce. 70 -80 aldırıyodu bana. kral adam. ama aytde bilmiyorum

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,411
İsim
Kaan
sağolun hocam teşekkür ederimm. ayrıca ben matematikte eyüp b. yi anlayamıyorum ya. mert hocayı izliyodum sürekli sınavdan bir gün önce. 70 -80 aldırıyodu bana. kral adam. ama aytde bilmiyorum
Ben eyüp byi izledim geo için orada baya güzel anlatıyordu 70 falan almıştım geo sınavından.Mert hoca da fena değil orta derece bir anlatıma sahip diye biliyorum.

Bıyıklı geometri de bakabilirsin o da güzeldir.

Top Bottom