boş iş?
Eğer gidip askeri üniversite kursan boş dğeil.
Gidip Yazılım okuyup sanayi savunmaya gidebilirsin.
Ama şebinkarahisar üniversitesi takı tasarımı okursan işsiz kalırsın.
Sana bağlı. Eğer hedefin yüksekse ( Zaten olması gereken de bu ) en geç 11in 2. döneminden itibaren gitmen daha iyi. Yok ben 100K yapsam bile yeter diyorsan gitmesen de olur. HEDef ne ??
boş iş?
Eğer gidip askeri üniversite kursan boş dğeil.
Gidip Yazılım okuyup sanayi savunmaya gidebilirsin.
Ama şebinkarahisar üniversitesi takı tasarımı okursan işsiz kalırsın.
Dostum çok haklısın ama ben Türkiye'nin bu konularda iyi bir eğitim verdiğinden ziyade öğrencilerin daha çok kendilerinin bu başarıyı elde ettiğini inanıyorum yoksa tabii ki haklısın yazdıklarımıda okuyabilirsin önceki
İstanbul Alman Üniversitesinde okudum ama sen bilirsin.
2 İnovasyon konusunda son derece haklısın ama ben yurt dışındaki imkanlara ile burayı kıyasladığımda yapılacak fikirler açılan kapılar verilen imkanlar ve destekler daha iyi tabii ki tabii ki Türkiye'de Hacettepe gibi her ne kadar deneyimlememis olsamda dostlarımdan aldığım fikirler neticesinde iyi üniversiteler vardır özellikle Türkiye tıp alanında en iyi öğrencileri yetiştirmişken şuana yeni Türkiye demiş olursak şuandaki eğitimleri yurt dışına göre gitgide kötüleşiyor bu süreçten kurtulmak içinde detaylı bir eğitim devrimin gelmesi gerektiğini düşünüyorum şahsi fikrimdir fikirlerinize açığım her zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gittiğin dandik üniversite diyerek önyargılı bir tavır takınmışsın sana yargıya varmadan bilgi almayı fikir alışverişinde bulunmayı öneririm