110k Laptop Önerisi.

Hocam bence intel fanboysun diğer konularda da adam oyun için sistem kuruyor sen 250k plus önerip duruyorsun x3dler hertürlü daha iyi
Yav yok hocam ya değilim yav

Yav yok hocam ya değilim yav
Kardesim git bir sayfaya bak. Ai islemcilerin amaclarından biri batarya tasarrufu zaten. İki işlemci alakasız birbirinden. Ha 9955hx ve 275hx desen anlicamda. Ai ve hx alakasız ai çok daha iyi batarya da. Ya sen takıntılısın ciddi diyorum. B390ı ne yapacak bu adam? Sırf pili 1 saat daha fazla gidiyor diye 5070ti dan 4060 a mı düsecek. Ki adamaın amacı oyun.

Kardesim git bir sayfaya bak. Ai islemcilerin amaclarından biri batarya tasarrufu zaten. İki işlemci alakasız birbirinden. Ha 9955hx ve 275hx desen anlicamda. Ai ve hx alakasız ai çok daha iyi. Ya sen takıntılısın ciddi diyorum. B390ı ne yapacak bu adam? Sırf pili 1 saat daha fazla gidiyor diye 5070ti dan 4060 a mı düsecek. Ki adamaın amacı oyun.
Seni ikna edemeyeceğim belli ben kaçar

110kya en fp oyunluk lapropu arıyorum. Ünide kullanmalık bişeler işte.
Kimse sormamış bari sorayım, pil ömrü önemli mi? Pil ömrü şart değilse HX işlemcili 5070Ti laptoplara bakabilirsiniz. Pil ömrü 5-6 saat götürsün yeterse atılan Nitro 18 5070Ti laptopu alabilirsiniz.

110kya en fp oyunluk lapropu arıyorum. Ünide kullanmalık bişeler işte.
Oyunluk dediğine göre pil performansı 3-4 saat götürse yeter gibi. Fason markalarla hiç uğraşmaya gerek yok bence. Bu üçünden biri mutlu edecektir seni:
Üstteki intel savunan arkadaş boşuna tartışmasın herhangi bir intel işlemci düz ai amdlerle batarya konusunda boy ölçüşemez.

Geri