1151 Soket Tipi Anakart Önerisi

Reaksiyon skoru
34
Bütçe
3500
Merhaba arkadaşlar elimde msi z270 gaming plus anakart var. İşlemci pinlerinin 2-3 tanesi kırıldığı veya büküldüğü için anakartta cpu kırmızı ışığı yanıyor, şimdi yeni anakart almayı düşünüyorum elimdeki seçenekler bunlar 2.el ürün almak istemiyorum sizce bu 4 seçenekten hangisi mantıklı bugatek turbox gibi markaları daha önce duymadım sıkıntı yaşar mıyım, yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Not: Bütçe max 3.5k
Sistem özellikleri: 1050ti 4 gb, i7 6700, m2 ssd 512gb , 16gb ram (Asus da m2 ssd slotu yok).

TURBOX GameArt H310C
Asus Prime H310M
Seclife H310 DDR4
Bugatek H110

Kanka teşekkür ettim ama ürün hem yenilenmiş hemde 3700 tl değmez gibi.

Merhaba arkadaşlar elimde msi z270 gaming plus anakart var. İşlemci pinlerinin 2-3 tanesi kırıldığı veya büküldüğü için anakartta cpu kırmızı ışığı yanıyor, şimdi yeni anakart almayı düşünüyorum elimdeki seçenekler bunlar 2.el ürün almak istemiyorum sizce bu 4 seçenekten hangisi mantıklı bugatek turbox gibi markaları daha önce duymadım sıkıntı yaşar mıyım, yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Not: Bütçe max 3.5k
Sistem özellikleri: 1050ti 4 gb, i7 6700, m2 ssd 512gb , 16gb ram (Asus da m2 ssd slotu yok).

TURBOX GameArt H310C
Asus Prime H310M
Seclife H310 DDR4
Bugatek H110
Öncelikle 300 serisine bakma senin işlemcinle uyumsuzlar. Gidip o işlemciye Çin malı en düşük kalite H110 almak da pek mantıklı bir şey değil. Yaklaşık 10 yıllık bir soket için de düzgün sıfır anakart bulman imkansıza yakın ikinci el sağlam Z170-Z270 bak derim ya da güvendiğin tamirci varsa senin anakartına soket değişimi yaptır o kadar pahalı bir işlem değil.

Alacağınızı bilemiyorum ama turbox seclife bugatek kesinlikle almayın

Beyler önerileriniz için çok teşekkürler ama ikinci ele güvenemiyorum bir sıkıntı olur diye, neden turbox seclife ve bugatek markalarını almayayım amacım sadece 2-3 sene idare etsin. İkinci elle aynı fiyat biliyorum daha dandik ama en azından çalışıyor diye düşünüyorum ikinci el aldığımda çipi yamuk mu gönderecek bir yeri kırık mı gönderecek onları iade etmek vs gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum.

Geri