Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Acaba alsam 2 hafta sonra kâr ile satarmiyim onu düşünüyorum 11 e alsam 12 ye satılır mı acaba düşünüyorum onu
Ne alakaintel sistemde performansı dahada arttırır 3200 cl 16. 200tl farka değer
Kasa güzel knka daha önce deneyimledim görünüşü de güzel duruyor bence fiyatına görekasa çok kötü be![]()
Boşver 3050 iyidir uğraşmaBende aldım 3050 yi satip rx6600 alcam![]()
Ya hocam zaten istediğim fiyattan satarsam alcam daha karlı olucakKasa güzel knka daha önce deneyimledim görünüşü de güzel duruyor bence fiyatına göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boşver 3050 iyidir uğraşma
alıp kullanmak niyetinde olan beni dinlesin. nesi düşük ? neye dayanarak bunları söylüyorsunNe alakaSen işi tam tersten öğrenmişsin. Kimse 200 fazla verip daha düşük rami almasın.
He orası ayrı ama rtx 2060 3050 den daha iyi olduğu için ve rtx 2060 uygun fiyata bulunduğu için 3050 nin satılması zorYa hocam zaten istediğim fiyattan satarsam alcam daha karlı olucak
Herkesin ayrı memnuniyeti var hocam. Güncel olsun diye bile alabilirler. Bakalım gorucez.He orası ayrı ama rtx 2060 3050 den daha iyi olduğu için ve rtx 2060 uygun fiyata bulunduğu için 3050 nin satılması zor
Hiç zannetmiyorum hayırlısıHerkesin ayrı memnuniyeti var hocam. Güncel olsun diye bile alabilirler. Bakalım gorucez.
Sen 3200 mhz cl 16 ram 3600 mhz cl18 den daha iyidir ve +200 TL'yi hakeder diyorsun doğru mu anladık? Hadi aynı FPS'i verir desen neyse de gidip de saçma saçma intel daha performanslı çalışır felan deme bari. Bir de üstüne para vereceksin. +200 Tl verip ne kazanıyorsun söylesene? Senin mantığına göre 3000 mhz de 3200 mhzden iyidir ha?alıp kullanmak niyetinde olan beni dinlesin. nesi düşük ? neye dayanarak bunları söylüyorsun
Taş gibi sistem hoBende satin aldim herkese teşekkürler birde değişiklik oldu yazdi anlayanlar bir bakabilirmo bisey degismismi linkte
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com