Neler Yeni

11K'lık pcye crack indirilir mi?

Luftwaffe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Özdoğan
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı pc ye yatırdım iyi bir pc topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme pc ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
11K Paran İle Sistem Almasaydın 10K İle Alsaydın 1000 Liraylada Oyun Alırdın :D

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sakın yapma öyle bir hata.

Dobby

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Enes
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
İndirilir

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ben cracklarla çok uğraşmış biriyim az çektirmedi. bunlar yüüznden kaç kere format attım hatırlamıyorum

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Yapma yazık olur

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Canın isterse 100 K'lık PC'ye de indirirsin.
"İndirilmeli mi?" sorusunun cevabı net biçimde hayırdır.

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yankı Özkan
Ne yapman gerektiğini biliyorsan indir gitsin

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Allahın izniyle diye başlayıp haram hakkında konuşuyorsun :ROFLMAO:

Crack virüstür.
Emek hırsızlığıdır.

StrangeRick

80+ Bronze
abi ben yaptım 2 yıldır sıkıntı yok ama birdaha yapmayacağım çünkü güvenmiyorum yaptığım zaman bilmiyordum çok şükür virüslüde çıkmadı zaten ben indirmedim başka bir pc ye indirip oradan kendiminkine aktardım Ayrıca hırsızlık gibi bişi

LahmatsuDcr

80+ Silver
Antivirüsüne ve kendine güveniyorsan dikkatli şekilde crack indirebilirsin. Ben Lumion indirdim virüs yemedim.

Top Bottom