🔥İndirim 12.000 btu klima 24.480 (piyasa fiyati ortalama 30.000)

Oldw1n

80+
Reaksiyon skoru
187

Yaptigim arastitmalara gore servis parca ve uretim daikin tarafindan yapiliyor, daikin in alt markasi olan bir ürün, ozellikler acisindan 12.000 btu da fiyat, ozellik ve tasarruf acisindan daha iyisine denk gelmedim, ozellikle fiyat piyasada 29.000 tl den basliyor ve cok fazla satis gerceklesmis( sadece hb de 2113 yorum 4.4 puan). Hb world kart ile pesin fiyatina 9 taksit aldim, daha iyi bi secenek varsa yazabilirsiniz, almayi dusunenler de burdan faydalanabilir. Fiyat analizi yapmak isteyen ve usenenlere de burdan link brakiyorum.

9.000 btu sunu da ekliyorum (piyasada en ucuzu 27.000 tl den basliyor)

Ekler

• Screenshot_20250609_201419_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20250609_201419_Hepsiburada.webp
    98.7 KB · Hit: 905
Son düzenleme:
Bende bayadır araştırıyorum özellik bakımdan ve üst seviye cihaz olmasından dolayı https://ty.gl/srbcu4nwo0w98 aynı fiyata bunu almayı düşünüyorum peşin fiyatına bütün kartlara da 6 taksit var
Screenshot_20250609_202329_Trendyol.webp

40m2 salona yeter mi
Kardesim tahmini soyluyorum cunku uzmani degilim. 40 m2 icin 18.000 btu guce sahip veya 24.000 btu guce sahip bi klima alman lazim. 12.000 btular ortama 30 m2 icin kullaniliyor. O da cihazdan cihaza gore perfomansi degisiebilir.

Fiyatı uzun zamandır böyle arkadaşlar. Servisi falan iyi araştırın sonra başınız ağrımasın 3 5 kuruş için. Ayrıca tüketim verilerine falan da bakmak lazım. Bir tık pahalı klima alırsın ama 5 6 yıl içinde daha az tüketim yaparak ekonomik olarak da avantajlı hale gelir. Kaliteli ürün kullanmak da cabası. Mesela ben Gree taktırdım daha 1 ay olacak çok memnunuz. Biraz pahalı ama mesela ok google klimayı aç diyorum telefon uygulaması geminiyle uyumlu olduğu için açıyor derecesini söylüyorsun ayarlıyor. Kumandayı 1 kere elime almadım sadece sesli komutla kullanıyorum. Bu ürünü ben de görmüştüm aylardır böyle indirimde. Hani anlık bir indirim değil bu. Yorumlarda da sorun yaşayanlar olmuş inceleyin.

Yaptigim arastitmalara gore servis parca ve uretim daikin tarafindan yapiliyor, daikin in alt markasi olan bir ürün, ozellikler acisindan 12.000 btu da fiyat, ozellik ve tasarruf acisindan daha iyisine denk gelmedim, ozellikle fiyat piyasada 29.000 tl den basliyor ve cok fazla satis gerceklesmis( sadece hb de 2113 yorum 4.4 puan). Hb world kart ile pesin fiyatina 9 taksit aldim, daha iyi bi secenek varsa yazabilirsiniz, almayi dusunenler de burdan faydalanabilir. Fiyat analizi yapmak isteyen ve usenenlere de burdan link brakiyorum.

Kasım indirimlerinde 19 bin TL'ye bundan ve 32 bin tl olması lazım sanırsam 18000 btuluk olanlarını aldık. 12000 btu yaklaşık 20 m2 odada 18000 olan 40 lık odada duruyor. Kurulumu daikin yaptı. Kurulduğundan beri çok kullanmamış olsam da sıcaklarda beni güzel serinletti soğuk havalarda sıcak açısından da güzel üflemesi var memnun kaldım öneririm.

ben 16m2 odama klima almak için bir iklimlendirmeci ile sohbet etmiştim kendisinin tavsiyeleri belki işinize yarar. 9 luk 12lik hangi vs marka veremiyorum firma kötülememek için ama japonlar iyidir diyeyim.

klima alırken genelde kasım ayında kış kampanyası oluyor.
minimum a++(tercihen a+++) soğutma ve ısıtma sert/scop olan, r32 gazlı, bütçe dahilinde
klima "bi boy büyük alayım seneye de giyerim" cihazı değildir. inverter cihazlar odayı istediğin sıcaklığa getirince rölantiye alır ve enerji tasarrufu sağlar. odaya ne kadar uygun cihaz alırsan rejime o kadar çabuk girer.

ama 9000 liğin rejimde tükettiği elektrik ile 12 ninki farklıdır, 12 daha yüksektir.

e o zaman 9lukla işin çözülüyor ise 12lik alırsan nolur?

1- iy maliyetin artar
2- ihtiyacın olan soğutma ısıtma için ihtiyaçtan fazla enerji harcamış olursun, o tasarruf filan hepsi boşa gider.

özetle hayır. 10+ yıllık iklşmlendirmeci olarak söylüyorum, 16m2 güney cepheli bi oda, eğer izolasyonu iyi, yeni bir bina ise binanız, 9000 yeterlidir.

aksini iddia eden, 12 lık al diyen adam, sana elindeki 12 liği çakmak isteyen bi esnaf olabilir:)

sıkıntı yok, aynı fiyata veya %10 fazlasına verirse al:)

tüm testler bakır borulara göre yapılır, maliyetten kaçınmak için alüminyum altyapı kullanıyor. alüminyum boru kullanan servis de marka da yorumları çok iyi olsa da ondan alma kardeş.
sadece gerekirse farkını ver bakır boru altyapı çektir, çapı cşhaza uygun boru çekilsin. vakum yaparken de başında bekle mutlaka.

genelde o tip cihazlar yarım saat sonra üfleme sıcaklığı 6-7 derecenin altına düşer soğutmada, ısıtmada ise 40 larda olur kurulum bittikten sonra bu değerlere geldiyse gazı tam vakumu da iyi demektir. kaçak olmayacak şekilde de sıktıysa sorun yoktur

yok biz alüminyumdan başka yapmayız derse x firması , yok kardeşim hayırlı işler de ve hızla uzaklaş

Klima işleri çok karışık işler bu işten en iyi anlayan Adem helvacı YouTube kanalı olan a danışmak forumunda konu açmak gerekir

Bu ürünü 5 gündür takip ediyorum. Daha dün akşama kadar 25.199 TL idi. Kartın hesap kesim tarihini bekledim yani bugün 400 TL fark gelmiş. Yinede alınabilir. Ama ayın 11 inde Hepsiburada da genel bir indirim olacak onu bekliyorum.

Bende bayadır araştırıyorum özellik bakımdan ve üst seviye cihaz olmasından dolayı https://ty.gl/srbcu4nwo0w98 aynı fiyata bunu almayı düşünüyorum peşin fiyatına bütün kartlara da 6 taksit var Alıntıyı görüntüle
bu da güzel hocam baktım da 4 metre bakır kablo, ücretsiz kurulum, fiyat, Enerji tüketimi A++, wifi. Bunların hepsi benim attığım cihazda da var, tek fark satış sayısındaki fark, ve az da olsa fiyat olarak sizinki pahalı ve tcl ürünü ve servisli, diğeri daikin. Yaptığı
ben 16m2 odama klima almak için bir iklimlendirmeci ile sohbet etmiştim kendisinin tavsiyeleri belki işinize yarar. 9 luk 12lik hangi vs marka veremiyorum firma kötülememek için ama japonlar iyidir diyeyim.

klima alırken genelde kasım ayında kış kampanyası oluyor.
minimum a++(tercihen a+++) soğutma ve ısıtma sert/scop olan, r32 gazlı, bütçe dahilinde
klima "bi boy büyük alayım seneye de giyerim" cihazı değildir. inverter cihazlar odayı istediğin sıcaklığa getirince rölantiye alır ve enerji tasarrufu sağlar. odaya ne kadar uygun cihaz alırsan rejime o kadar çabuk girer.

ama 9000 liğin rejimde tükettiği elektrik ile 12 ninki farklıdır, 12 daha yüksektir.

e o zaman 9lukla işin çözülüyor ise 12lik alırsan nolur?

1- iy maliyetin artar
2- ihtiyacın olan soğutma ısıtma için ihtiyaçtan fazla enerji harcamış olursun, o tasarruf filan hepsi boşa gider.

özetle hayır. 10+ yıllık iklşmlendirmeci olarak söylüyorum, 16m2 güney cepheli bi oda, eğer izolasyonu iyi, yeni bir bina ise binanız, 9000 yeterlidir.

aksini iddia eden, 12 lık al diyen adam, sana elindeki 12 liği çakmak isteyen bi esnaf olabilir:)

sıkıntı yok, aynı fiyata veya %10 fazlasına verirse al:)

tüm testler bakır borulara göre yapılır, maliyetten kaçınmak için alüminyum altyapı kullanıyor. alüminyum boru kullanan servis de marka da yorumları çok iyi olsa da ondan alma kardeş.
sadece gerekirse farkını ver bakır boru altyapı çektir, çapı cşhaza uygun boru çekilsin. vakum yaparken de başında bekle mutlaka.

genelde o tip cihazlar yarım saat sonra üfleme sıcaklığı 6-7 derecenin altına düşer soğutmada, ısıtmada ise 40 larda olur kurulum bittikten sonra bu değerlere geldiyse gazı tam vakumu da iyi demektir. kaçak olmayacak şekilde de sıktıysa sorun yoktur

yok biz alüminyumdan başka yapmayız derse x firması , yok kardeşim hayırlı işler de ve hızla uzaklaş
Hocam velhasil bu cihaz alinir mi 😀 4 metre bakir boru kullaniyolarmis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı uzun zamandır böyle arkadaşlar. Servisi falan iyi araştırın sonra başınız ağrımasın 3 5 kuruş için. Ayrıca tüketim verilerine falan da bakmak lazım. Bir tık pahalı klima alırsın ama 5 6 yıl içinde daha az tüketim yaparak ekonomik olarak da avantajlı hale gelir. Kaliteli ürün kullanmak da cabası. Mesela ben Gree taktırdım daha 1 ay olacak çok memnunuz. Biraz pahalı ama mesela ok google klimayı aç diyorum telefon uygulaması geminiyle uyumlu olduğu için açıyor derecesini söylüyorsun ayarlıyor. Kumandayı 1 kere elime almadım sadece sesli komutla kullanıyorum. Bu ürünü ben de görmüştüm aylardır böyle indirimde. Hani anlık bir indirim değil bu. Yorumlarda da sorun yaşayanlar olmuş inceleyin.
Hcoam.cihazin linkini atabilirmisniz kiyas acisindan bakmak istiyorum. Bide cihazda wifi ozwlligi var ayni sekilde kullaniliyor, adece sesli asistan tarzinda kullanilip, kullanilmadigindan emin degilim, mobil.uygulamasi mevcut, ev disindan da kullanilabiliyor, ekstra wifi ucreti odemeden. Yorumlarda ben de birkac kotu yorum okudum ama 2100 yorum arasinda cok fazla kotu yorum olup da 4.4 puani tutturamaz diye dusunuyorum. Okudugum kotu yorumlarin cogu da servisle ilgiliydi, daikinin genel olarak kalitesi iyi fakst belliki bazi şehirlerde kalite dusuklugu mevcut.

Geri