12 bin tl telegon onerisi

Alperen3545

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
12000
12 bin tl telefon önerisi bütçeyi 1 gıdım asamam bu fiyat bandında hangi telefonu onerirsiniz cevap verirseniz sevnirim

Telefonu ne amaçla alacağınızı konu içinde belirtirseniz daha faydalı öneriler alabilirsiniz.
Mesela oyun mu oynayacaksınız, yoksa fotoğraf/video mu çekeceksiniz ?

12 bin TL telefon önerisi bütçeyi 1 gıdım asamam bu fiyat bandında hangi telefonu onerirsiniz cevap verirseniz sevnirim
A101 e 10699TL ye Poco X5 Pro 5G gelmişti. Bence kesin onu al. Ben 11750 ye aldıydım fiyatı biraz ucuzlamış.

Ben olsam bataryalarının ömrü kısa olduğu için Samsung a pek yanasmazdım, kullandığım veya kullananı gördüğüm çoğu Samsung telefonda bunu gördüm.

Sıfır olarak Xiaomi Poco x5 Pro veya ikinci el olarak Xiaomi Mi 11T önerebilirim.

Peki realme gt 2 nasildir
2 nasıldır
Ben olsam bataryalarının ömrü kısa olduğu için Samsung a pek yanasmazdım, kullandığım veya kullananı gördüğüm çoğu Samsung telefonda bunu gördüm.

Sıfır olarak Xiaomi Poco x5 Pro veya ikinci el olarak Xiaomi Mi 11T önerebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnan tr android fiyatlarını haketmiyor ama Apple den o fiyatlara 12/13ler düşürülebilir
Onlar güzel de çok pahalı ben 12 bin dedim dediginiz telefonlar 20 bin

Peki realme gt 2 nasildir
2 nasıldır

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onlar güzel de çok pahalı ben 12 bin dedim dediginiz telefonlar 20 bin
Kullanmadığım telefon hakkında yorum yapmam doğru olmaz ama epey den baktığım kadarıyla iyi gibi görünüyor. İnceleme videolarına bakarsanız ve kullanan kişilerden bilgi alırsanız (fps, ısınma durumu vs konusunda) tercih yaparken sizin için daha faydalı olacaktır.

Kullanmadığım telefon hakkında yorum yapmam doğru olmaz ama epey den baktığım kadarıyla iyi gibi görünüyor. İnceleme videolarına bakarsanız ve kullanan kişilerden bilgi alırsanız (fps, ısınma durumu vs konusunda) tercih yaparken sizin için daha faydalı olacaktır.
Tm it

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,190
Üyeler
190,872
Son üye
hangiekipman
Geri