- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 12000
12 bin tl telefon önerisi bütçeyi 1 gıdım asamam bu fiyat bandında hangi telefonu onerirsiniz cevap verirseniz sevnirim
oyunTelefonu ne amaçla alacağınızı konu içinde belirtirseniz daha faydalı öneriler alabilirsiniz.
Mesela oyun mu oynayacaksınız, yoksa fotoğraf/video mu çekeceksiniz ?
A101 e 10699TL ye Poco X5 Pro 5G gelmişti. Bence kesin onu al. Ben 11750 ye aldıydım fiyatı biraz ucuzlamış.12 bin TL telefon önerisi bütçeyi 1 gıdım asamam bu fiyat bandında hangi telefonu onerirsiniz cevap verirseniz sevnirim
Yd bakarsan 12t fln bulunabilir
Bence bu fiyat bandında daha guzel cihazlar varA101 e 10699TL ye Poco X5 Pro 5G gelmişti. Bence kesin onu al. Ben 11750 ye aldıydım fiyatı biraz ucuzlamış.
Yd bakarsan 12t fln bulunabilir
İnan tr android fiyatlarını haketmiyor ama Apple den o fiyatlara 12/13ler düşürülebilirYurt ici baliyorum
Ben olsam bataryalarının ömrü kısa olduğu için Samsung a pek yanasmazdım, kullandığım veya kullananı gördüğüm çoğu Samsung telefonda bunu gördüm.
Sıfır olarak Xiaomi Poco x5 Pro veya ikinci el olarak Xiaomi Mi 11T önerebilirim.
Onlar güzel de çok pahalı ben 12 bin dedim dediginiz telefonlar 20 binİnan tr android fiyatlarını haketmiyor ama Apple den o fiyatlara 12/13ler düşürülebilir
Kullanmadığım telefon hakkında yorum yapmam doğru olmaz ama epey den baktığım kadarıyla iyi gibi görünüyor. İnceleme videolarına bakarsanız ve kullanan kişilerden bilgi alırsanız (fps, ısınma durumu vs konusunda) tercih yaparken sizin için daha faydalı olacaktır.Peki realme gt 2 nasildir
2 nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onlar güzel de çok pahalı ben 12 bin dedim dediginiz telefonlar 20 bin
Tm itKullanmadığım telefon hakkında yorum yapmam doğru olmaz ama epey den baktığım kadarıyla iyi gibi görünüyor. İnceleme videolarına bakarsanız ve kullanan kişilerden bilgi alırsanız (fps, ısınma durumu vs konusunda) tercih yaparken sizin için daha faydalı olacaktır.