- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Anında bitiyor ve varmış gibi gözüküyor bir süre.
Anında bitiyor ve varmış gibi gözüküyor bir süre.
muhtemel birkaç sn önce başkası aldı takip edin bazen düzelebiliyor.
yok hocam kart bilgileri kayıtlı herkesin eklentiyle bildirim düşüyor anında çekiyorlar bi eklenti varmış ötenotomatik alıcı mı kuruyolar napıyolar
eklentinin ismini söyleyebilir misinmuhtemel birkaç sn önce başkası aldı takip edin bazen düzelebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam kart bilgileri kayıtlı herkesin eklentiyle bildirim düşüyor anında çekiyorlar bi eklenti varmış öten
niye yazmayalım, anlamadımÜrünleri satın alan arkadaşlara yalvarıyorum satıcının profilne beleşe aldık bedava aldık diye yorumlar yapip seviyeyi dip noktaya çekmeyin rica ediyorum
bende bilmiyorum hocam geçmiş sayfalarda konu üzerinde muhabbeti döndü diye hatırlıyorum ben arada kontrol ediyorum sadeceeklentinin ismini söyleyebilir misin
iş o eklentiyi söylemeye gelince bir allahın lulu çıkıp söylemiyor. Aç gözlüğ bizim millet 10 tane alcak alcak satcak burda. Umarım fazladan alanların ki ellerinde patlar başka bir şey diyemiyorum..eklentinin ismini söyleyebilir misin
Hocam diğerlerini bilmiyorum bende cidden eklenti yok oruç oruç yalan mı söyleyecem sizin için önceki konuları okurum ama muhabbeti geçti iyi hatırlıyorum.iş o eklentiyi söylemeye gelince bir allahın lulu çıkıp söylemiyor. Aç gözlüğ bizim millet 10 tane alcak alcak satcak burda. Umarım fazladan alanların ki ellerinde patlar başka bir şey diyemiyorum..
Bende satmak için aldım da bu sinir nedir ? Distill web monitör kullanabilirsin ek olarak bu konuda 2-3 kez daha söylemiştik eklentinin ismini dikkatlice bakmadan yorum yapmayın lütfen.iş o eklentiyi söylemeye gelince bir allahın lulu çıkıp söylemiyor. Aç gözlüğ bizim millet 10 tane alcak alcak satcak burda. Umarım fazladan alanların ki ellerinde patlar başka bir şey diyemiyorum..
ne ara aldın ya hep takipteyim çıkmıyor bana 1 bile alamadım ya7 litre 3 adet stokta ben aldım bir taneDMS XXXL 7 litre sıcak hava fritözü | fritöz | fırın | sıcak hava ızgarası | pişirici | yağsız ve yağsız | 10 program ve dijital dokunmatik ekran dahil | zamanlayıcı | HFG-7 (mavi) : Amazon.com.tr: Mutfak
DMS XXXL 7 litre sıcak hava fritözü | fritöz | fırın | sıcak hava ızgarası | pişirici | yağsız ve yağsız | 10 program ve dijital dokunmatik ekran dahil | zamanlayıcı | HFG-7 (mavi) : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
hocam listeye ekleyin satın alma seçeneklerini gör var oradan takip edin sadece eklenti falan kullanmıyorum random arada bakıyorum bundan sonra denk gelirse yetişirsem tabii yazarım.ne ara aldın ya hep takipteyim çıkmıyor bana 1 bile alamadım ya
ürün eşit aralıklarla 3 tepsi alır mı hocam?
Kanka o çubuk tavuk çevirme aparatına bağlı.Tamamen baktım kanka, tavuk döndürmek için olan aparat eksik. O çubuk olmadan patates kafesi ve şiş de kullanılmıyor. Paket geldiğinde ana paket açıktı zaten üstteki köpük yoktu altta sadece kalan aparatlar vardı. Az önce amazondan o eksik aparatı bulup satın aldım 1-2 haftaya gelir sanırsam. Yapacak bir şey yok, Amazon ile konuştum tek çözüm iade diyolar pek iade edesim yok. Bu nedenle aparatını satın aldım.